Büfészakos diplomát neves egyetemen vagy kevésbé neves helyen szerzek- van egyáltalán jelentősége?
Van jelentősége annak ha az ember egy (jogosan) büfészaknak titulált képzést (politológia andragógia és tsai...) egy valóban neves intézményben végez (ELTE, vagy PPKE) vagy egy kevésbé neves vidéki kis főiskolából egyetemmé avanzsált helyen?
Vagy tök8 mert a diploma így is úgy is sajtpapír- kategória hiába az ELTE állítja ki adott esetben?
Akkor külföldön kell tanulni vagy addig menni ahol nem gyakorlatias a képzés,menni menni kell keresni.
Vagy tanulj mondom külföldön.
"Tudsz Magyarországon értelmes szakképzést, ahová nem 90%-ban analfabéta trógerek mennek csak és a színv"
ez ENGEM IS ÉRDEKEL!!! Tud valaki ilyet? Ami nem egyetem de szakmát ad és ér is valamit a képzés? Valaki tud ilyet az országban?
Én nem tudok.
Végigtoltam 3 emelt szintű OKJ-t röhögve egy nulla volt az egész. Annyit is érnek a piacon.
"Vagy tanulj mondom külföldön."
És amíg én tanulgatok ott külföldön miből élek? hol lakok? Azt ki fizeti míg én tanulgatok hm?
Kérdező!
Inkább arra válaszolj, hogy miért akarod ezt a szakot elvégezni munka mellett levelezőn? Mi a célja ennek?
"iért akarod ezt a szakot elvégezni munka mellett levelezőn? Mi a célja ennek?"
Mert a munkáltató állja a tandíjat hát miért ne.
De azt nekem kell eldönteni hova megyek neves vagy kevésbé neves helyre.
Mondhatni hogy akkor a neves helyre nem kérdés de a neves hely Pesten van (=utazás) míg egy kevésbé neves hely helyben vidéken.
"elemző közgazdàsz,pszf vagy esetleg proginf?"+
Mondjuk azért mert a matekon anno úgy lett kettes hogy különtanárhoz jártam matekből.... és ennek köszönhetően kapartam össze az érettségin egy éppenkettest...
mondjuk tán azért.
Ki gondolta volna igaz?..... pfff.
Hát igen.
"elemző közgazdàsz,pszf vagy esetleg proginf?"
Ja és ha már ilyen okos vagy : és ezen szakokra mégis hogy a lótúróba vennének fel?
Mert a levelezős MSc-re beugró a már meglevő diplomám semmi se kell beadom a jelentkezést megkapom a max pontot fel vagyok véve és csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!