Mit jelent milliomosnak lenni?
Figyelt kérdés
Én úgy tudom hogy ha a likviditásod, ingóságaid és az ingatlanod összértéke eléri az egymilliót akkor technikailag már milliomos vagy, mert a net worth-öt kell nézni.
(Tudom angol szó, nem tudom a magyar megfelelőjét ha egyátalán van)
Sok dollár milliomosnak levan kötve a pénzösszege nagy része ingatlanokban, autókban és még kitudja miben és mégis milliomosoknak hívjuk őket. Hírtelen nem veszti el a "titulusát" ha a likviditása 1 millió alá megy.
Mért mondják a magyarok a "milliomost" szót úgy mintha gazdag lenne valaki. Valószínűleg a legtöbb ember milliomos :)
2018. jún. 1. 23:35
11/12 anonim válasza:
Szerintem azert a tobbseg a milliomos szot a nala joval gazdagabbakra erti. Ha nekem van 20 milliom, akkor szamomra a milliomos ben ez a szint... de a csovesnek boven milliomos.m vagyok
12/12 anonim válasza:
Én ezt személy szerint úgy definiálnám, hogy akinek a havi bevétele eléri, vagy meghaladja a havi egymilliót. A te általad használt definició inkább az USA vagy az Eurozóna esetében igaz, ahol az egymillió euro, vagy dollár tényleg sok pénz. Ellenben egymillió forintot könnyen el lehet szórni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!