Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit jelent milliomosnak lenni?

Mit jelent milliomosnak lenni?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom hogy ha a likviditásod, ingóságaid és az ingatlanod összértéke eléri az egymilliót akkor technikailag már milliomos vagy, mert a net worth-öt kell nézni.

(Tudom angol szó, nem tudom a magyar megfelelőjét ha egyátalán van)

Sok dollár milliomosnak levan kötve a pénzösszege nagy része ingatlanokban, autókban és még kitudja miben és mégis milliomosoknak hívjuk őket. Hírtelen nem veszti el a "titulusát" ha a likviditása 1 millió alá megy.

Mért mondják a magyarok a "milliomost" szót úgy mintha gazdag lenne valaki. Valószínűleg a legtöbb ember milliomos :)

2018. jún. 1. 23:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem azert a tobbseg a milliomos szot a nala joval gazdagabbakra erti. Ha nekem van 20 milliom, akkor szamomra a milliomos ben ez a szint... de a csovesnek boven milliomos.m vagyok
2018. jún. 4. 00:11
 12/12 anonim ***** válasza:
Én ezt személy szerint úgy definiálnám, hogy akinek a havi bevétele eléri, vagy meghaladja a havi egymilliót. A te általad használt definició inkább az USA vagy az Eurozóna esetében igaz, ahol az egymillió euro, vagy dollár tényleg sok pénz. Ellenben egymillió forintot könnyen el lehet szórni.
2018. aug. 30. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!