Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bértárgyalás hogy néz ki?

Bértárgyalás hogy néz ki?

Figyelt kérdés

Eddig két kör interjún voltam, ma jeleztek vissza, hogy szimpatikus voltam a cégnek, velem szeretnének dolgozni, menjek be bértárgyalásra.

Előző helyemen nem volt ilyen, így fogalmam sincs ez hogy működik. Ez ilyen alkudozós dolog szokott lenni? Ha ők mondanak egy ajánlatot azt még meg lehet próbálni feljebb tornázni? Mennyi idő egy ilyen interjú, kell rá valamit készülni?

Köszi!

2018. máj. 18. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
25%

Először mondasz egy magas összeget, ők mondanak egy alacsonyat, majd középen találkoztok.

Ha ők mondanak nem nagyon lehet feljebb tornázni, csak kicsit.

Fél órás szokott lenni nálam, bár én nem HR-es majom vagyok hanem ügyvezető.

2018. máj. 18. 20:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Az első körben megkérdezték, hogy mi a bérigényem, tehát azt már tudják. Gondolom ehhez képest belövik valahova, ha egyáltalán figyelembe veszik.
2018. máj. 18. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Nálam így néztek ki az eddigi bértárgyalások:

-Mondtam mennyit szeretnék nettóban, erre ajánlottak 20 000-el kevesebbet, immáron már bruttóban, majd rákontráztak és még levettek 30 000-et az ajánlatukból az első 3 hónapra vonatkoztatva.

-Mondtam 1 összeget, erre közölték velem, annyit nem tudnak adni, majd értesítenek, de soha többet nem hallottam felőlük és én h*** ezért utaztam 2*120km-ert!

-Megkérdezték nettóban mennyit szeretnék, majd felajánlották az összeget bruttóban.

-Megkérdezték mennyit szeretnék, majd közölték, hogy törvényileg van megszabva a pontos összeg, mellesleg az 5 évvel korábbi első munkahelyemen kapott összeg 81%-a.

Mivel 2 éve nem volt munkám, sőt 11 hónapja ez volt az első hely ahonnan visszajeleztek az önéletrajzomra így elvállaltam és itt ragadtam :)

2018. máj. 19. 06:59
 4/5 anonim ***** válasza:
Megmondod, hogy havi öccázat kérsz ők azt mondják, hogy havi 75 és felálsz és kimész mert az nem elég szolira meg vottkanarancsra. saccper így
2018. máj. 20. 01:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta egy ismerősöm, hogy "amennyiért úgy érzed, hogy van értelme normálisan elvégezni a munkádat (nem nyomorogsz hónap végén) + 50.000. nettóban. Innen indulj, aztán kiderül.
2018. máj. 21. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!