Hogy zajlik pontosan egy bertargyalas?
ezt már nem kérdezted előbb?
Ugyan azt tudom mondani, amit mindenkinek. Tök random. Függ milyen céghez mész. Kis spúr myagr cég engem nemhogy nem akart bejelenteni, de a 100e-t is sokallta, amikor máshol ugyanazért a feladatért 150e-t fizetnének.
Volt, hogy azért nem kaptam meg, mert a 110e nekik sok volt, máskor meg majdnem nevetve kérdezték, hogy ennyit ér a szaktudásom?
A bértárgyalás csak a mesében van. Mondasz egy összeget, ha sokallják mosolyognak, felírják, és soha többet nem nem hallasz felőlük. Ha nem sokallják, akkor is lehet, hogy nem szólnak vissza, mert más bajuk volt veled. Szóval ezt nem lehet tudni.
Viszont általában a HR-es szűr a bér alapján, a konkrét munkahelyi vezető már nem foglalkozik ilyennel, oda már azokat szokták továbbküldeni, akik a többi kritériumnak megfeleltek (pl. bérigény).
Alap, hogy mindig bruttó bérről beszélünk, a HR-es és a főnököd nem bérszámfejtő, nem tudja, hogy neked milyen levonások terhelik a bruttódat, azt neked kell tudnod.
Szóval ezt buktad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!