Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit csinálnál a helyemben?...

Mit csinálnál a helyemben? Lásd lennt bővebben.

Figyelt kérdés

Érdemes megpályáznom? Vagy esélyem sincs?

Egyetemista vagyok (5 éves hagyományos) és majd most decemberben fogok államvizsgázni. Közben egy félévet passziváltam. TAvaly voltam gyakorlaton a közszférában.

És pont ma láttam egy álláshirdetést elemző munkakörben. Tapasztalatot nem kér, csak elvárás az egyetemi főiskolai végzettség. Jelentkezzek? Vagy eseélyem hogy felvesznek?

2010. jún. 14. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:

nemtom mi az az elemző.

viszont ha te úgy érzed, hképes vagy rá, akkor miért ne? most őszintén, mit veszthetsz? nem vesznek fel. Ha meg se próbálod, akkor ugyanott tartasz. max szerzel kis tapasztalatot.

2010. jún. 14. 17:05
 2/10 A kérdező kommentje:

Statisztikákat készít.

Ja és azt kihagytam, hogy ugyanezen a helyen voltam gyakorlaton tavaly. Esetleg ez jó pontnak számíthat a többiekkel szemben.

A másik hogy valahol el kell kezdeni munkát keresni, mert azt tényleg nem várhatom meg mig a diploma a kezembe lesz, mert lehet akkor semmi álláslehetőség nem lesz.

2010. jún. 14. 17:07
 3/10 anonim ***** válasza:
akkor írd a CV-t és küldd nekik, sőt ha bemész érdeklődni vagy felhívod őket, akkor lehet még jobb. ha van olyan akit ismersz ott akkor beszélj vele.
2010. jún. 14. 17:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát ha meg se próbálod semmi esélyed Amúgy meg mit veszíthetsz ? max elutasítanak és akkor ott tartasz mintha nem is jelentkeztél volna
2010. jún. 14. 17:10
 5/10 anonim ***** válasza:

abszolút!!próbáld meg!!

főleg ha gyakszin is itt voltál

2010. jún. 14. 17:11
 6/10 A kérdező kommentje:
ÉS az nem számít hátránynak, hogy a feltétel, hogy egyetemi vagy főiskolai végzettséget kérnek. és én majd az egyetemi diplomámat csak decemberben kapom meg.
2010. jún. 14. 17:13
 7/10 anonim ***** válasza:

nem!!!!max nem vesznek fel?mit veszthetsz?

próbáld meg!!!

2010. jún. 14. 17:16
 8/10 A kérdező kommentje:
De esetleg később nem kerülhetek hátrányba, ha most elutasítanak?
2010. jún. 14. 18:07
 9/10 A kérdező kommentje:

Kérnék még véleményeket, akik voltak ilyen helyzetben?!

Előre is köszönöm!

2010. jún. 14. 18:23
 10/10 anonim válasza:
DEhogy kerülsz hátrányba! Díjazni fogják, hogy előre gondolkodsz, és ha mondjuk később is megprobálod, akkor látni fogják, hogy komolyak a szándékaid, és tényleg ott akarsz dolgozni. No para, van olyan ismerősöm aki 6 évig próbált bejutni álmai munkahelyére, mire sikerült. A végén már röhögtek, hogy csak azért veszik fel, mert nem akarnak vele végig ülni több állásinterjút :)
2010. jún. 15. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!