Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lehet a következménye, ha...

Mi lehet a következménye, ha diákmunkát ott hagyom egy hét után?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem szeretnék többet menni. Heti 3 napot kéne mennem. A szerződés szerint 10 munkanappal előre kéne szólnom, hogyha el akarok jönni, de ennek nem látom értelmét így, hogy eddig összesen 3 napot voltam, be se tanultam még semmit. Nem tetszik a hely, túl rideg az egész, csöndben ül mindenki 8,5 órán keresztül, és annyi rugalmasság nem volt bennük, hogy megengedjék, hogy 8 helyett 9-re menjek (pedig elvileg ez a diákmunka lényege, hogy rugalmasabb...). Vonattal járok be, úgyhogy sokat számítana +1 óra. Így 4:15-kor keltem és kivoltam teljesen a 3 nap után, hétvégén 16 órát aludtam... Nem bírnám hosszútávon, inkább maradnék a bolti kisegítésnél. Mi lehet belőle, ha egyszerűen nem megyek be holnaptól?
2018. febr. 26. 15:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Bla bla bla, nem megy a kettő együtt. 18 éves korom óta magamat tartom el, és dolgozom, 0 segítségem volt. Mekiben kezdtem középiskola mellett érettségi évében, 40 ezer forintokból éltem, abból 20 volt a kollégium. 24 éves vagyok, diplomás, és bruttó 500.000 ft-t keresek. Szenvedtem sokat, volt, hogy alig volt mit ennem. De megcsináltam, és nem kerestem kifogásokat, mint te. Már a hozzáállásodon is látszik, hogy te tényleg nem fogok sokra vinni. Mi előnyöd származik abból, ha másokat hibáztatsz? Miért nem motivál téged ez arra, hogy csak azért is megmutatom? Miért nem próbálsz a hátrányaidból előnyt kovácsolni? Nézz magadba, mert egyáltalán nem más, hanem csak saját magad az oka annak, hogy nem megy a kettő együtt.
2018. márc. 1. 08:33
 22/24 anonim ***** válasza:
Jah és brühühű, hogy reggel 8-ra kell bemenned. Én középiskolában reggel 8-tól déltán 3-ig suliban voltam, és 4-től este 10-ig meg mekiben dolgoztam, hogy enni tudjak. Én megcsináltam az életemet, mert nem a kifogásokat kerestem, mint te.
2018. márc. 1. 08:38
 23/24 anonim ***** válasza:
21-es, aki a 22 is: GRATULA!
2018. márc. 1. 10:08
 24/24 A kérdező kommentje:

Őszintén minden elismerésem annak, akinek ment!

És köszönöm, hogy megírtátok a történeteteket, próbálok erőt meríteni a sikereitekből!

Én is igyekszem, de már 2 betegséggel is küzdök, amire elmegy a fizetésem nagy része, így nekem most a gyógyulás az első. Az egészségem a legfontosabb, az még az egyetemnél is fontosabb, így egyszerűen tényleg nem tudom vállalni a negyed 5-ös kelést, mikor sokszor el sem tudok aludni addig. Aki nem élt át alvászavarokat, depressziót stb..., talán úgysem fogja megérteni, így nem is próbálok győzködni senkit, hogy ez nem kifogás, hanem fizikai szükséglet. Valószínűleg nem lenne senki ilyen ellenséges, ha ismerne és átlátná a teljes élethelyzetemet.

Ez a kérdés éppen egy kudarcomról szól, de azért voltak sikereim is az elmúlt években, amire büszke lehetnék.

De mivel egy objektív kérdés volt, így ennek valójában nincs is jelentősége, csak én vagyok túl érzékeny a bántó megjegyzésekre a mostani élethelyzetemben. Éppen ezért félek már egy egyszerű felmondástól is sajnos...

Valóban kaptam hasznos válaszokat is, nekik köszönöm. De azok a kommentek, hogy nem lesz belőlem soha senki, teljesen feleslegesek voltak, csak az ellenségeség szólt belőlük, semmit nem adtak hozzá a kérdés megválaszolásához. Én hiszek benne, hogy meggyógyulok és leszek még én is teljes értékű ember, aki sikeres lehet valamiben! Ehhez pedig az első lépés az alvászavarom leküzdése, ami csak egy rugalmasabb munka mellett lehetséges.

Úgy néz ki, megoldódik a helyzet, de később még leírom, mi lesz belőle, hátha valakinek hasznos lesz még a válasz.

2018. márc. 2. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!