Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 14évesen van lehetőség diákmun...

14évesen van lehetőség diákmunkát végezni?

Figyelt kérdés
Rendhagyó módon idén másus elején befejeződik a tanítás az iskolámban, és arra gondoltam, ez jó alkalom lenne elmenni valahova dolgozni, mert valami hasznossal tölthetném azt a sok időt, plusz fesztiválra is gyűjtök, munka nélkül is összejönne rá a pénz, de azért nem ártana egy kis plusz. Pécsi vagyok, és nem sok ilyesmivel foglalkozó helyet ismerek, csak a melódiákot, de ott már több ismerősömet is átvágták. "Maszekban" lenne pár hely a szüleim révén, ahova elmehetnék csaposnak, de nem tudom, hogy az törvényes lenne-e ennyi idősen. Van ötletetek, tanácsotok? (14/l)

2017. dec. 31. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Diákmunkára 15 éves kortól van lehetőség, és akkor is csak iskolaszünetben. Szóval ha májusig betöltöd a 15-öt, akkor lehet. Iskolaidőben pedig 16-tól. Mikor én diák voltam, Pécsen a Fürgediák és a Melódiák voltak a legnagyobbak.
2017. dec. 31. 13:28
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Ahogy az előző 6 milliárd kérdésnél is leírták, nem, nincs. 14 évesen csaposnak sem mehetsz, ennyi erővel akármit dolgozhatnál, egyik sem legális. Kérdezz körbe ismerősöket-szomszédokat, van-e valami ház körüli munka némi apróért cserébe.
2017. dec. 31. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
14 évesen csaposnak, uram irgalmazz xd
2017. dec. 31. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:
49%
Hozzám jöhetsz dolgozni! Azon gondolkozom hogy befektessek e egy Afrikai gyémántbányába, oda jöhetsz dolgozni, mert nincs alsó korhatár a munkára!
2017. dec. 31. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:
nyugodtan menj el csaposnak ha valami kultúrált helyről van szó és nappali beosztásban lennél.
2018. jan. 3. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:

@20:14

Mennyire lehet az a hely kulturált ahol beállítanak a pult mögé egy tizennégy évest? :D

2018. jan. 3. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!