Nem tudtok ajánlani valami diákmunkát külföldön, esetleg saját vagy hallott tapasztalatok alapján?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elsősorban olyan munkákra gondolok amikhez nem kell különösebb tapasztalat pl. mosogatás. Valamint a legjobb hely Ausztria, Anglia, esetleg Németország lenne. Én 18 éves vagyok a másik személy pedig 16 ezért is kellene vmi diákmunka, legalábbis neki. Válaszaitokat előre is köszönöm!!2017. dec. 25. 20:40
1/10 anonim válasza:
Nem hiszem hogy külföldön egy 16 évessel nagyon szóba állnának munkaügyben.
2/10 anonim válasza:
Miért mosogatásban gondolkodsz? Értelmes munkát keress.
3/10 A kérdező kommentje:
1. Köszi a válaszod, jogos, de azért egy próbát megér.
2. Nemtudom ez csak egy példa volt, ahogy a kérdésemben is írtam, de akkor mondjuk ajánlj vmi másik lehetőséget, ha szerinted ez nem értelmes munka.
2017. dec. 25. 21:13
4/10 anonim válasza:
Először is utána kéne nézni hogy a "diákmunka" mint jogállás az adott országban hogy létezik és hogy külföldi állampolgárként egyáltalán végezhet-e ilyet.
5/10 anonim válasza:
végülis a legfontosabbat nem írod: a nyelv hogy megy? mert az nélkül el is felejtheted, nem fognak sehová felvenni. 16 evesen pedig max par órás melót kapsz egy héten, az pedig lófix...
6/10 A kérdező kommentje:
Én beszélek angolul elég jól, illetve vmennyit spanyolul, a másik illető pedig inkább németül. De azért nem írtam nyelvet mert az ilyen egyszerűbb munkákhoz amik elobb szobajöhetnek, nincs szükség hatalmas nyelvtudásra.
2017. dec. 26. 18:26
7/10 anonim válasza:
Csak akkor ajánlom ha van kinnt ismerős akihez tudtok menni. Más különben felesleges mert ha suliba jártok akkor max 3 hónapot tudtok kint lenni. Ennyire nem érdemes mert szállást nem adnak, bankszámlával nem fogsz tudni nyitni ha mégis akkor is kaukció stb és a 16 éves pedig alig kapna valamit.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, ismerős az akadna.
2017. dec. 26. 21:47
9/10 anonim válasza:
a kedves válaszírók ha egy kicsit is tisztában lennének a dolgokkal tudnák, hogy németországban 15éves kortól heti 40órában engedélyezett a munka a diákoknak egyébként én is ebben gondolkoztam, sok sikert
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2018. dec. 30. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!