Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az önéletrajzhoz lehet írni...

Az önéletrajzhoz lehet írni "szakmai tapasztalatok" alá, saját hobbiból írta szoftvereket?

Figyelt kérdés

szóval nem céges munkák, hanem otthon csináltam őket, illetve iskola pluszfeladat(szakdolgozat).

ja és ezek nem weblapok, hogy milyen "szépet" tudok csinálni, ott egyértelmű, hogy referenciának oda írnám őket.

2009. aug. 3. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ilyen munkát pályázol meg, akkor ez érdekes lehet, de , ha szakácsank mész, akkor minek?
2009. aug. 3. 09:58
 2/6 A kérdező kommentje:

igen, azért ez egyértelmű, csak a hobbi munkának, úgymond nincs "igazi" célja, elvárása.

míg céges munkának, vannak konkrét céljai(tehát 1-4évig 1cégnél dolgozol, akkor biztos hogy jól dolgoztál).

bár pályakezdő vagyok, szóval csak fel kell dobni valamivel...

2009. aug. 3. 10:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem kell feldobni, mert hidd el hogy senkit nem fog érdekelni ez hacsak nem szükséges a munkádhoz

A túl hosszú önéletrajzokat sosem olvassák végig.

2009. aug. 3. 12:29
 4/6 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy ha programozónak készülsz, akkor elképzelhető, hogy megmosolyogják, mert az, hogy te ilyet csinálsz, gyakorlatilag alapvető dolog, tehát nem írnám bele. Ha pedig - ahogy az előttem szóló is írta - pék leszel, akkor szintén fölösleges.
2009. aug. 5. 05:54
 5/6 A kérdező kommentje:

"hogy megmosolyogják, mert az, hogy te ilyet csinálsz, gyakorlatilag alapvető dolog, "

hát fél, meg 1 éves munka van ezekben az "alapvető" dolgokban...

2009. aug. 5. 07:17
 6/6 anonim válasza:
Jó hát azt nem mondtad, hogy a Windows 8-at készíted otthon...
2009. aug. 13. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!