Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bp-en részmunkaidős irodai...

Bp-en részmunkaidős irodai munkáért btto 190 jó pénz? Napi 6 óra, heti 5 nap, diplomát kérnek de igazából nem kell

Figyelt kérdés

Tehát a munkakörre a munkáltató csak diplomával vesz fel viszont tök8 neki milyen diploma (ebből is látszik mi szükség van rá-semmi) munkaidő napi 6 óra és nem 8, túlóra nincs soha, hétvége nincs soha. És nem kell megszakadni annyit már tudok.

Ezért btto 190-et kapnék.

Jó/nem jó?

2018. febr. 11. 16:49
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Egyik ismerős diplomával diplomás munkakörben kulturális közfoglakoztatott Bp-en nettó 50 körül kap.

50 és nem 250!

2018. febr. 13. 10:57
 12/21 anonim ***** válasza:

Egy sincs aki megkapna a 200ezret?

Akkor rossz helyen nezelodsz en egyszeru csomagolo vagyok,egyetem melett nem diakmunkan, heti 3szor megyek es netto 15ezret kapok 12-orara. De mehetnek heti 5 napot is.

Tehat 1250ft/ora netto, az 8orara kereken 10ezer ft. 20napra 200ezer.

2018. febr. 13. 12:21
 13/21 anonim ***** válasza:

#10: a statisztikákból. Ha a KSH-nak nem hiszel, akkor van független megerősítés is: [link]

Itt egyébként még a 200e nettónál is jóval nagyobb szám szerepel, de túrd végig az oldalt magad is nyugodtan. Ez egyébként nem felvágás, vagy a te földbedöngölésed, hanem egyrészt ezt kérdezted, másrészt neked is jobb, ha tisztában vagy a valós fizetésekkel, hogy ne verjen át a munkaadód.

Úgy általában egyébként bármilyen kérdésről is van szó, nem célravezető abból kiindulni, amit a közvetlen környezetedben látsz, tapasztalsz, mert szinte biztos, hogy a tapasztalatod nem reprezentatív, és hamis kép alakul ki benned a világról.

2018. febr. 13. 12:28
 14/21 A kérdező kommentje:

"másrészt neked is jobb, ha tisztában vagy a valós fizetésekkel, hogy ne verjen át a munkaadód. "

Oké. AKkor ragozom. Öntöm az életrajzokat a hirdetéskre az összes állásportálon fenn vagyok és nézem mi van. És hiába röpködnek a btto félmisis állások akár HA ENGEM NEM vesznek fel ilyen helyre ahova meg felvennének ott meg ez van vagy még ez se.

Nekem még soha sehol btto 200nál többet nem ajánlottak sehol de az is vidéken lett volna... kösz nem.

Amit meg találok az ilyne gar bérminimumos btto 180 vagy min béres btto 140-es állás.

Semmi mást én nem találok. És ne jöjjünk azzal hogy a profession tele van.... tele.

Csak épp oda nem kellek. Válaszra se méltatnak.

2018. febr. 13. 12:43
 15/21 A kérdező kommentje:

"de túrd végig az oldalt magad is nyugodtan. E"

nem túrom végig 2017 4. negyedéve átlagbér btto 330. Tudom.

Marha érdekes hogy én még élő embert nem láttam aki ennyit kapott volna.

Midnenki örül a btto 150-160-180-as pénzének.

2018. febr. 13. 12:44
 16/21 A kérdező kommentje:

"ásrészt neked is jobb, ha tisztában vagy a valós fizetésekkel, hogy ne verjen át a munkaadód. "

nem ver az át. Csak nem ad többet egy petákkal se én meg örülhetek ennek is. Ha innen el kell menjek hova megyek majd a közmunkába?

Máshova hova kellek.

2018. febr. 13. 12:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha van legalább angol, német, vagy francia nyelvtudásod, amivel minimum alap szinten tudsz kommunikálni, akkor pl. SSC-be elmehetsz nem releváns diplomával, 200e feletti kezdő nettóval.
2018. febr. 13. 13:12
 18/21 A kérdező kommentje:

"SSC-be elmehetsz nem releváns diplomával, "

Az SSc-kről olyanokat hallok hogy kb előbb megyek szénbányába mint oda.

Na meg fel se vesznek garantáltan: 40 felett felett vagyok én oda már nem kellek.

És ez nem siránkozás ez tény. Oda huszonévesek max harmincasok kellenek de már az a teteje.

40 felett felejtős.

2018. febr. 13. 15:13
 19/21 anonim ***** válasza:
#18: tehát nem tudod, hogy felvesznek-e, úgyhogy inkább meg sem próbálod, értem. Mint ahogy azt sem tudod, hogy milyen ott dolgozni, csak rosszindulatú pletykákból, de kifogásnak végülis ez is jó, hogy meg se próbáld.
2018. febr. 13. 16:42
 20/21 anonim ***** válasza:

Kérdező szerintem te nem is akarsz többet keresni. belinkelek neked egyet, ahol akár 40 évesek is megkapják a nettó 190-200 ezret, és még csak diploma sem kell hozzá.

[link]

[link]

2018. febr. 13. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!