Közmunkás irodai tapasztalatot hogyan ítélik meg a cégek munkaerő-felvételkor?
Igen, tapasztalatról beszélek mivel nekem ugyanazt kellett csinálnom rendőrségen mint amit a nem közmunkások irodai munkán. Hasonló irodai munkát keresek. Iktattam, különböző számítógépes programokban szerkesztettem képeket, dokumentumokat, használtam Excelt stb.
Főiskolai végzettségem van egyébként és szeretnék kilépni a közmunka programból, csak nem tudom, hogy mennyire fogadják el,hogy én a rendőrségen közmunkásként dolgoztam.
Én a magam részéről ugyanolyan tapasztalatnak számítanám, mintha nem közmunkás lenne.
De azt is megcsinálhatod, hogy csak beleírod a titulusodat, munkakörödet, készségeket, amiket ott használtál, azt meg nem, hogy irodai közmunka volt. Max. ha rákérdeznek.
Kérdező!
Nehogy már Te szégyenkezzél azért, mert ezek a .......k köz(rabszolga)munkást csináltak belöled! Nekik kéne szégyenkezni, hogy alamizsnáért dolgoztatják a "zembereket". Nyugodtan írd bele.
És mielőtt kilépsz jól gondold át, csak a biztosra menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!