Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bp-en részmunkaidős irodai...

Bp-en részmunkaidős irodai munkáért btto 190 jó pénz? Napi 6 óra, heti 5 nap, diplomát kérnek de igazából nem kell

Figyelt kérdés

Tehát a munkakörre a munkáltató csak diplomával vesz fel viszont tök8 neki milyen diploma (ebből is látszik mi szükség van rá-semmi) munkaidő napi 6 óra és nem 8, túlóra nincs soha, hétvége nincs soha. És nem kell megszakadni annyit már tudok.

Ezért btto 190-et kapnék.

Jó/nem jó?

2018. febr. 11. 16:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Szerintem igy, h minden hetveged szabad, napi 6 orat kell csak menni, igy nem rossz, foleg h szaktudasodra nem is lesz szukseg. Probald ki, ha nem jo, valthatsz.
2018. febr. 11. 17:03
 2/21 A kérdező kommentje:

"igy nem rossz, foleg h szaktudasodra nem is lesz szukseg. "

Mondjuk ez nem előny hanem inkább hátrány. Amit nem használok az kopik.

2018. febr. 11. 17:20
 3/21 anonim ***** válasza:

Az rajtad mulik h mi kopik es mennyire. :)

8 orara ha jol szamoltam akkor ez kijonne 250 bruttora. Videken az egesz jo fizetes, ott nem tudom h mennyire pesten mostansag. Kinek mi a jo az is szamit.

2018. febr. 11. 22:24
 4/21 A kérdező kommentje:

"Kinek mi a jo az is szamit."

Ja.... hát nekem 10 misi /hó kéne az is USD-ben....

2018. febr. 12. 07:59
 5/21 anonim ***** válasza:

Ha ezt teljesállásra arányosítanám, akkor olyan 160-170e nettó környékére jönne ki. Egy diplomát elváró irodai munkára szerintem ez Budapesten kevés, és ha azt vesszük, hogy a bpi átlagfizetés 200e nettó, akkor szintén nem nevezném kimagaslónak.

Hogy ez neked jó vagy sem, azt csak te tudhatod.

2018. febr. 12. 14:53
 6/21 A kérdező kommentje:

"hogy a bpi átlagfizetés 200e nettó"

Ha összetrombitálom az összes bp-i havert rokont ismerőst egy sincs köztük aki a nettó 200-at megkapná. Egy se.

És egy sincs köztük akinek ne lenne legalább 1 diplomája.

2018. febr. 12. 19:44
 7/21 anonim ***** válasza:
Én meg nem ismerek senkit, aki alatta keresne, ne ebből indulj ki.
2018. febr. 12. 22:00
 8/21 anonim ***** válasza:
Budapesti vagyok, 27 éves, irodai munkát végzek, heti 40 órával, hétvége mindig szabad, 2 diplomával, úgy hogy ezen a helyen sem kell használni a megszerzett tudásomat, de a diploma volt a szűrő... 250 nettó. Nem azért mondom, hogy felvágjak, nálam sokkal, de sokkal többet is keresnek csak ebben a szektorban, hát még a programozók, mérnökök, stb stb, pusztán igyekeztem megcáfolni azt, hogy a 200 nettó Budapesten szerinted nem átlagbér. Szerintem meg nem kevés olyan pozi van ami hasonló, mint az enyém, a 200 nettó teljesen reális szerintem, hogy itt megkeresd, diplomásként mondjuk alapból is ennyi kéne, hogy legyen a minimum, de ez már egy másik kérdés... 6 órára meg ugyan nem álomfizu, de a valamit valamiért elv alapján reálisnak mondható, ahol ennyire mindegy, mid van, csak legyen...
2018. febr. 12. 22:00
 9/21 A kérdező kommentje:

"6 órára meg ugyan nem álomfizu,"

Már mi a nem álomfizu 6 órára?

A btto 190 vagy a nettó 200?

2018. febr. 13. 10:53
 10/21 A kérdező kommentje:

"ne ebből indulj ki."

Hát miből induljak ki ha nem abból amit megélek amit hallok látok első kézből?

2018. febr. 13. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!