Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan aki nem birta/ne...

Van itt olyan aki nem birta/nem birja a multis munkat/legkort/stb?

Figyelt kérdés
Miert?

2018. febr. 5. 18:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Multi cégnél fejlesztőmérnökként kaptam br. 180e Ft-ot, 15e Ft bejárástámogatást(nekem 18e-be kerül) és 5e Ft étkezési hozzájárulást.

Túlórát nem fizettek, heti átlag 60 óra munka + 3 hetente egy szombaton további 12 óra + munkaidő után telefonhívások és emailok tömkelege...

A szabadságomról szinte teljes mértékben rendelkeztek, téli és nyári leállás 10+10 nap a maradék 3 napot meg vegyem ki, ha engedik.

A munkatársak fúrtak, hárították a felelősséget, tehát tipikus munkakörnyezet volt a kiváló munka megteremtéséhez.

Leléptem közös megegyezéssel, jelenleg egyetemen vagyok tanszéki mérnök, br. 186e-es fizetéssel. A fejvadászok 2 havonta megtalálnak különféle ajánlatokkal pl. múlt pénteken egy paksi szivacsgyártó céghez kerestek mérnököt br. 210e-ért, nyilván br. 24e Ft emelésért nem fogok összepakolni, itt hagyni mindent és albérletet bérelni.

A fejvadász csajszi nagyon győzködött, hogy ez milyen jó előrelépési lehetőség, milyen jó fizetés és fiatalos a csapat is, stb.

2018. febr. 6. 09:16
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

"Én a magam részéről "szobalány" (irodista) sem szerettem volna lenni, szünetekben elnézegettem, elhallgattam a vezetőket"

Igazán kedves tőled, hogy "szobalánynak" nevezed az irodistákat. Én jófej leszek, és inkább nem mondom el a melósokat hogyan szokták/szoktuk nevezni.

Legyen elég annyi, hogy melósként szerintem nem sok fogalmad lehet arról, hogy működik egy multi, és ahogy a kérdező utalt is rá, jelen kérdésben multi alatt a multis irodai munkákat érti, és nem azt, hogy valaki egy multi telephelyén áll a futószalag mellett.

2018. febr. 6. 09:59
 13/14 anonim ***** válasza:
83%

Sok itt a multiellenes ember :)

Pedig csak Pesten kb 75 service center van, és vidéken is gombamód szaporodnak. Érdemes cégértékelő honlapokon megnézni, mert, nem meglepő, nem mind egyforma.

10 év után azért az ember már látja a probléma gyökereit: a munka repetitív és ezért sokaknak unalmas, a vezetők sokszor inkompetensek vagy egyenesen szociopaták (nem vicc), és kiszipolyozzák, megőrjítik a munkavállalót. A rendszerek nem flexibilisek, a legtöbb helyen "öregfiúk" klub alakul ki - a legrosszabb, ha ez már a középvezetőségre is leterjed.

Én pár évre kipróbálni azért szoktam ajánlani. Ha a főnökkel szerencséje van az embernek, vagy alapjáraton egy törtető valaki a munkavállaló, azért bőven van itt lehetőség.

Én megjártam a ranglétrát, és kellően kiábrándultam (láttam jópár céget). Egyelőre még maradok, de már gondolkodom az élhetőb alternatíván.

Aki nagyon kreatív, szabad szellem, annak maximum csak a marketing marad, bár sok olyan emberrel is dolgoztam, aki feldolgozta magában hogy ez csak pénzkereseti mód és nem az élete.

2018. febr. 6. 10:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Jaj ne nezzuk mar le a melosokat! Uzenem annak a hozzaszolonak, hogy kapjon mar az agyahoz!!! Az irodai multis munka amugyis szellemi szalagmunka, ugyhogy nem tudom mire veri a nyalat! Idiota.
2018. febr. 6. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!