Az igaz hogy Budapesten nehezebben kapnék munkát budapesti lakcim nélkül?
Bizony, senkit nem érdekel hol laksz, a lényeg, hogy napi szinten be tudj járni.
Én pl napi 2x30 km-t ingázok agglomerációból, és van olyan kolléga, aki Velencéről jár be BP-re naponta. Sőt, több olyan kolléga is van, akinek a lakcímkártyáján a vidéki címe van, de már itt lakik.
SZóval senki nem foglalkozik azzal, hogy papíron hol laksz. Feltételezik, hogy azért jelentkezel oda, mert meg tutdod oldani a bejárást. Innentől a képzettség, gyakorlat és a fizetési igény dönt.
Utolsó az korrekt.
Habár én nem járnék így, csak ha fizetnék a teljes útiköltséget.(benzin)
Én úgy tudom, hogy akkor kell fizetniük, ha hazamész, de azért nem mernék rá megesküdni. Nálunk úgy volt, hogy le kellett adni a vonatjegyet pl és azt számolták el, tehát aki nem ment haza, az értelemszerűen nem kapott pénzt rá.
Viszont tőlem még soha nem kérdezték, hogy hol lakom, csak a szerződés írásakor derült ki, amikor kitöltöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!