Pénzügy msc diplomával mennyit lehet kereseni budapesten?
250 bruttó pályakezdő fizu körül.
Mi az, hogy van-e túlóra? Ezeket a kérdéseket honnan szülitek? Teljesen cég válogatja, és igen, ha előrébb akarsz jutni az életben akkor túlórázol.
A fizetési részhez nem tudok szólni, de a túlórához: akármilyen szakma, két út van: vagy a magánéleted az első, és akkor akár jól is kereshetsz, el is lehetsz a munkahelyeden, vagy a munkád az első, és karriert építesz.
Nyiss saját vállalkozást, vagy menj ki külföldre. A pokolba vezető út és a keresem a pénzt de nem találom az alkalmazotti léttel van kikövezve.
Bruttó 250 :D Takarítók meg árufeltöltők keresnek annyit már Pesten.
Nettó 250-300, pár év után senior-ként ez simán felmehet fél misire.
Nem feltétlenül a bankoknál jobb a fizetés, bármilyen profilú multi meg ssc megfizeti a kontrollereit, pénzügyi elemzőit, befektetési alapkezelők is jól fizetnek, na meg ugye a BIG4/mckinsey meg társai is.
Valamennyire függ ez attól is, hogy mire specializálódsz. Corvinuson volt vállalati pénzügyek, befektetéselemző, meg asszem közpénzügyek, de erre nem ment soha senki, és ha jól tudom meg is szüntették. :D Befektetéselemzők általában alapkezelőkbe mentek elemzőnek, a vállalati pénzügyesek jellemzően vállalatértékelés, M&A, hitelkockázat-elemzés/modellezés területén helyezkedtek el.
De ezek igazából nem ilyen kőbe vésett dolgok, hogy xy szakiránnyal csak ilyen pozíciókat pályázhatsz meg.
Túlóra mindenhol van, de ezt normális cégeknél le lehet csúsztatni, vagy kifizetik.
Bruttó 250 az nettó 166 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Érettségizett, eladó spanom többet kapott kézhez előző hónapban :D
Itt nagyon nincsenek képben az emberek..olyan témához szólnak hozzá, amihez nem kéne, mert fingjuk sincs hozzá, vagy szimplán a rosszindulat vezérli őket
Az ilyen vodafone, computacenter meg abszolút belépő szintű ssc cégek, ahova egy pályakezdő bölcsészt is felvesznek kb, na még azoknak a hr-esei is pofán röhögnének, ha benyögnéd, hogy neked ennyi a fizetési igényed :D
Jaja, bruttó 400ban gondolkodj inkább.
Bankoknál már nincsenek olyan jó fizuk, mint régen, ezzel nem azt mondom, hogy rosszabbak mint máshol :) de már sajnos a sok agyrohasztó ssc-meló is megad bruttó 400-at, amit alapképzéssel is simán el lehet végezni (sőt... gondolkodni nem is kell nagyon hozzá). Ez mondjuk kicsit gáz meg rossz belegondolni, de én pl visszautasítottam egy ilyen robotmunkát egy szakmaibb melóért, ami nem ad jobb fizetést (rosszabbat se). Csak szólok, hogy ezen ne lepődj meg.
De egyébként vannak multiknál is normális 'szakmai' munkák is, na meg a big4nál is, szóval pozija válogatja :) én akkor is azt az elvet vallom, hogy ha már elvégeztem a mestert, nem fogok robotmunkát végezni, hanem a megszerzett tudásomat akarom használni.
Amúgy szerintem alapkezelőknél jobban fizetnek, mint bankokban, bár ezt nem tudom biztosra. Meg egyébként pofátlannak kell lenni, kérd meg a munkád árát :) úgyis munkaerőhiány van, nekem is sikerült jobb körülményeket kialkudni, mert kicsit riogattam őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!