Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ki lehet bírni...

Szerintetek ki lehet bírni 1-2 éven keresztül a napi 14 óra munkát?

Figyelt kérdés
A cél egy saját kis ház lenne nekem és a páromnak. Szeretnénk majd babát, de nem szeretném a családomat albérletben tudni. Jól fizető állásom van, órabérben vagyok. Ha elvállalnám a napi 14 órát heti 5 napban, ki lehet bírni? 12-t bírom. Könnyű fizikai munkát végzek.
2018. febr. 1. 01:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha fizikailag ki is birod, a kapcsolatotok ramehet. A parod is ennyit dolgozik, vagy csak te hajtasz...?

Torvenyileg nem hiszem, hogy megengedheto havi 280 ora munkavegzes. Persze feketen...

2018. febr. 1. 01:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Távkapcsolatban vagyunk, csak hétvégén találkozunk. Éppen ezért szeretném megnyomni a munkát, hogy minél hamarabb tudjak venni egy kis házat, hogy együtt legyünk mert tudjuk, hogy tavkapcsolatban nem lehet örökké lenni. Utána már vissza állnék a rendes munka rendre. 8 órában vagyok bejelentve a többi zsebbe jön.
2018. febr. 1. 01:56
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem, 1 évig bírtam ill 6-7 hónapig, utána még munkát kerestem, csak ennyi munka mellett az se volt egyszerű. (Szellemi munka volt), ráment az egészségem elég csúnyán)
2018. febr. 1. 07:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

14 óra túl sok. 10-12 órákat ki lehet bírni tartósan úgy, hogy közben a kapcsolatotok se menjen rá, de ez már túlzás. Ha emellett még messze is van a munka, és 1-1 óra elmegy utazásra, akkor konkrétan hétköznap olyan leszel a párodnak, mintha nem is léteznél. Hiába megértő, hiába szeret, ha a legalapvetőbb elvárásnak nem felelsz meg, vagyis sosem vagy vele, az idővel le fogja építeni a kapcsolatot.

Gondolom hitel önerőre szeretnétek gyűjteni, de ezt nem éri meg, hidd el. Inkább abban gondolkozz, hogy hogyan tudnál az órabéreden növelni.

2018. febr. 1. 08:47
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez a cél, akkor kezdj el lakáskasszába pakolni - évi 72 ezer ft az "öledbe potyog" állam bácsitól - 4 év alatt az 280 ezer ft és még dolgozni sem kell érte :-)
2018. febr. 1. 09:00
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

Vendéglátásban normális a 14 óra. És az sokszor nem könnyű fizikai munka...

SZóval igen, lehet bírni. De ezt neked kell tudnod, mennyit bír a szervezeted.

2018. febr. 1. 09:05
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

Én felszolgáló voltam, heti 70-80 óra. Se nem lettem beteg, se nem haltam meg. 6 éven keresztül.

Kint annyira imádtak, hogy nem kevés plusz pénzt kaptam év végèn. És pakolni is kellett.

2018. febr. 1. 10:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat aki heti 6-7 napban nyomta napi 13 órát, 10+ éven keresztül.
2018. febr. 1. 20:57
 9/9 anonim ***** válasza:

Valaki elárulhatná, mi rossz van az 5-ös válaszban:

a kérdező azért akar hajtani, hogy legyen lakásuk - akkor miért nem hasznos válasz a lakáskassza javaslata?

2018. febr. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!