Szerintetek ki lehet bírni 1-2 éven keresztül a napi 14 óra munkát?
Ha fizikailag ki is birod, a kapcsolatotok ramehet. A parod is ennyit dolgozik, vagy csak te hajtasz...?
Torvenyileg nem hiszem, hogy megengedheto havi 280 ora munkavegzes. Persze feketen...
14 óra túl sok. 10-12 órákat ki lehet bírni tartósan úgy, hogy közben a kapcsolatotok se menjen rá, de ez már túlzás. Ha emellett még messze is van a munka, és 1-1 óra elmegy utazásra, akkor konkrétan hétköznap olyan leszel a párodnak, mintha nem is léteznél. Hiába megértő, hiába szeret, ha a legalapvetőbb elvárásnak nem felelsz meg, vagyis sosem vagy vele, az idővel le fogja építeni a kapcsolatot.
Gondolom hitel önerőre szeretnétek gyűjteni, de ezt nem éri meg, hidd el. Inkább abban gondolkozz, hogy hogyan tudnál az órabéreden növelni.
Vendéglátásban normális a 14 óra. És az sokszor nem könnyű fizikai munka...
SZóval igen, lehet bírni. De ezt neked kell tudnod, mennyit bír a szervezeted.
Én felszolgáló voltam, heti 70-80 óra. Se nem lettem beteg, se nem haltam meg. 6 éven keresztül.
Kint annyira imádtak, hogy nem kevés plusz pénzt kaptam év végèn. És pakolni is kellett.
Valaki elárulhatná, mi rossz van az 5-ös válaszban:
a kérdező azért akar hajtani, hogy legyen lakásuk - akkor miért nem hasznos válasz a lakáskassza javaslata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!