Volt élettársam kb.3 havonta jön a közös gyerekünkért, aki 3 éves. Amikor elmegy, a gyerekkel nem lehet bírni, hisztizik 20 percen keresztül. Miért csinálja ezt?
Három éves, kicsi. Valószínűleg nem érti mi van, ő nem tud ilyeneket, hogy a láthatás hogy megy stb. Nyilván jól érezte magát és a kicsik nem szeretik, ha kizökkentik őket ebből. Nem azért, mert téged nem szeret csak úgy na..
pl mikor kicsi voltam és egyik nagyanyámnál voltam, mikor a másik jött értem a megbeszélt időpontra ordítottam, hogy nem akarok menni, sőt még meg is haraptam. Pedig ott is szerettem lenni (sőt ott mindig jobb volt). Nem tudom miért, csak úgy rám jött a hiszti, hogy most jó és akkor minek mást csinálni, máshol stb. Aztán fél óra múlva már nem is emlékeztem, játszottam tovább.
Hát mert hiányzik neki.
Én még 6 évesen is szenvedtem, amikor anyukámtól el kellett válni és a nagymamánál maradtam, azután meg a nagymamától el kellett válni és anyukám vitt el. Napjában 2x. Én is sokáig sírtam.
Mert hiányzik neki az apja és nem akarja, hogy elmenjen.
Szerinted te egyedül elég vagy neki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!