Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan aki nem birta/ne...

Van itt olyan aki nem birta/nem birja a multis munkat/legkort/stb?

Figyelt kérdés
Miert?

2018. febr. 5. 18:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Nincs.
2018. febr. 5. 18:38
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Bunburnyák kollégák, személyzet, kihasználtság, hülyére vevés, kevés pénz. Nőként úgy éreztem magam mintha szénbányásznak vettek volna fel anno. Minden nő, lányok, húzogatták a szájukat, papír darabokkal, pudingos zacskóval sétálgattak, én meg egymagam mint b..rom állat cipekedtem.
2018. febr. 5. 18:39
 3/14 anonim ***** válasza:
30%
Nem mindegy , hogy 10-12 órában zsugor italokat, tejes dobozokat raklap szám rakodsz, pakolsz, meg Ráma kockával teli kartonokat 85 ezerért vagy sunnyogsz nyíltan pár zacskó Duna kaviccsal + Horvát Rozi borssal és ezt a vezetőség el is nézi mosolyogva, hát meg a ..va anyukájukat.
2018. febr. 5. 18:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Es multis irodai munkat?
2018. febr. 5. 18:50
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Arról nyilatkozni nem tudok, melós nőnek vettek fel, nem irodistának.
2018. febr. 5. 18:52
 6/14 anonim ***** válasza:
59%

Multis irodai munka sok pénz, sok munka. Sokszor van túlóra, de ki is fizetik.

Valamint nyilván teljesen be vagy jelentve.

Open office néha zavaró tud lenni, de nagyságrendekkel jobb mint egy magyar KKV.

2018. febr. 5. 22:55
 7/14 anonim ***** válasza:
49%
1 hónapig bírtam multiban, de lehet, hogy csak rossz multihoz kerültem. A meló majommunka volt, unalmas, a munkatársak meg se.gfejek. A pénz nagyon jó volt, de dobbantottam még próbaidő alatt. Ettől függetlenül nem zárkózom el a multiktól, csak attól az egytől. KKV szektorban dolgoztam előtte és tanárként, mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya. KKV=szürkézni akar minden árom, és még te vagy a hülye, ha gondot okoz neked, hogy bruttó 160-ra jelent be, miközben a kis létszám miatt egyszerre több pozíció felelőssége a nyakadba zuhan secperc alatt. Közalkalmazott: rendes bejelentés, nevetséges fizu, előrejutás kevés van. De van egy nagy előnye is: ha azt szereted, amit csinálsz, pl gyógypedagógus, ápoló...stb, akkor lehet nem érzed, hogy dolgoznál napközben. Egy ovónéni barátnőm is így van ezzel, hiába kap alig vmi fizut.
2018. febr. 5. 23:31
 8/14 anonim ***** válasza:
46%
Lehet én dolgoztam eddig kivételesen jó helyeken, de én szeretem a multit, hogy sok jófej és nagyon okos ember vesz körül, a nyüzsgést, a nemzetközi környezetet. Igaz kell bőven túlórázni is, de kibírható, a jövedelem pedig tényleg átlag feletti és teljesen legális.
2018. febr. 6. 07:49
 9/14 anonim ***** válasza:
60%
8: nem vagyunk egyformák, lehet te olyan kaliberű ember vagy aki észre sem veszi a tahókat. Én a magam részéről "szobalány" (irodista) sem szerettem volna lenni, szünetekben elnézegettem, elhallgattam a vezetőket, részlegvezetőket, munkaügyiseket, háát, a hátam közepére sem.
2018. febr. 6. 08:43
 10/14 anonim ***** válasza:
32%
Szünetekben?! Mi ez, mint az iskolában? Milyen multi ez?
2018. febr. 6. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!