Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munka terhesség alatt?

Munka terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Igazából el vagyok kenődve. Álltalában mindig túl komplikálom, de szeretem kézben tartani is a dolgokat. Terhes vagyok, aminek iszonyúan örülök. Egy nem jól fizető cégnél dolgozom nettóban keresek 84000ft-ot, mikor tp-en leszek ennek a felét fogom kapni, míg manó meg nem születik. Jelenleg is dolgozom, még bírom. Ha sikerűl és velünk maradna babó, akkor szeretnék más szakmát letenni. Míg itthon vagyok a manóval, lenne rá lehetőségem lerakni valami jobban kereső szakmát? Gondolok én itt államilag támogatottra. Párom fizetése 130000ft. Konkrétan éjjel nappal dolgozik. Szeretnék a gyermekemnek mindent megadni amit csak lehet, nem szeretném, ha valamiben hiánya lenne. A jelenlegi munkámat szeretem, viszont ahogy ismerem a főnököt, nem fog többet adni, így nem számíthatok rá, hogy lözel jövőben jobb lesz a helyzet. Két kérdésem lenne, milyen szakmát ajánlotok, ami okjs tanfolyammal is kedvezőbb a fizetése, illetve nem nagy fizikai munka. Illetve, míg itthon vagyok tp-en milyen munkát ajánlanátok, amit itthon is tudnék végezni?

Tudom egészen bonyolult a gondolkodásom, de szeretném a lehető legbiztonságosabb légteret megteremteni a kisemberemnek!

2018. febr. 5. 07:05
 1/1 anonim ***** válasza:
2. végzettség nélkül (it, programozó, designer) felejtsd el az otthoni munkát, meg azzal is, mert sok cég nem preferálja
2018. febr. 5. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!