Feleségem egy év munka keresés után ajánlatot kapott álmai állására.9 hetes terhesen. Ti elfogadnátok?
Ha tényleg álmai állásáról van szó, akkor nyilván élvezi és jó benne, azaz elégedettek lesznek a munkájával, tehát nem lesz ebből gond.
De amúgy sem neked kell elfogadnod az állásajánlatot, hanem neki. Ő pedig gondolom, dolgozni szeretne, különben nem keresett volna munkát, és az interjúra se ment volna el.
nem kell sajnálni a munkaadókat
én is elvállalnám,aztán hopp,terhes vagyok,nem is tudtam!
aztán meg mit csináltok,ha nem fogadja el?írod,hogy egy évet volt munkakereső,ha továbbra is munkanélküli lenne,anyagilag is hátrányban lennétek.
Most 9 hetes, lesz még 1-2 hét mire munkába áll a próbaidő pedig 3 hónap. Tehát letagadni esélye sincs.
Szerintem sem etikus így munkába állni.
Pláne, hogy az az 1-2 hónapnyi munka (amíg meglátszik majd a terhesség) megéri-e azt a megalázást, amikor a próbaidő alatt indoklás nélkül kirúgják majd. Mert erre minden reális esély megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!