Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik az elvárások a konzolvilág...

Mik az elvárások a konzolvilágnál?

Figyelt kérdés
Érettségi után szeretnék teljes munkaidős állást találni és a konzolvilágra esett a választás. Viszont a hordetésben azt írták hogy elvárás:Játékok teérn szerzett tapasztalat. Az baj ha nem ismerek minden játékot? Viszont nagy függő tudok lenni. Volt olyan hogy a leégettem a gépem mert majdnem 10 órán keresztül játszottam :D
2018. jan. 27. 14:55
 1/9 A kérdező kommentje:
Egy szó mint száz: A videójáték a mindenem de félek hogy nem felelnék meg.
2018. jan. 27. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért nem őket kérdezed meg?
2018. jan. 27. 18:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Jó azt hittem kaphatok normális választ. Bár ezt megszokhattam volna már a gyakori kérdések.hu-tól. Na mindegy azért köszi.
2018. jan. 27. 19:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Szted egy angolbol jo ember minden szot tud angolul? Nem. Nem hiszem, hogy a tobb ezer jatekot ha nem ismered mindet akkor az gaz lenne. Bemesz es jelentkezel az allasra. Majd mkndanak vmit, sztem a hozzaallas tobbet szamit ott.
2018. jan. 27. 23:57
 5/9 A kérdező kommentje:
Csak ennyit akartam, de már irtam nekik.
2018. jan. 28. 13:29
 6/9 anonim válasza:

Gondolom már nem aktuális a kérdés, de ha idetévedne valaki az interjú előtt akkor talán segíthetek neki egy kicsit.

Én a Miskolci konzolvilágba jelentkeztem 2017 szeptembere körül nagyjából, elküldtem az önéletrajzom, rá pár napra hívtak is megbeszéltünk egy interjút. Az interjún eljött KV ricsi is (ha valakit érdekel.) meg egy hosszú hajú srác. Ricsi nem nagyon beszélt, csak a kollégája, elmondta mit kell tudni a cégről, hogy a legnagyobbak M.O.-n stbstb.. 4-5 játékkal kapcsolatos kérdést tettek fel (azt mondták ezek mindig változnak).

Nekem a kérdések ezek voltak (már amire emlékszem :D):

- Mikor jelenik meg az XBOX ONE X

- Mondjak 5 db PS4 exkluzív játékot

- Mondjak 5 db XBOX exkluzív játékot

- Mondjak 5 db Windows exkluzív játékot

- Szituációs játék: Bejön egy férfi, és a gyerekének

szeretne játékot vásárolni, mit ajánlok Neki?

(Ide az utolsó kérdéshez tudom ajánlani azt hogy, meg kell kérdezni az illetőt, fiú v. lánynak lesz, hány éves? Milyen stílusú érdekli őket.. stbstb..)

A Miskolci interjún ezek voltak a kérdések, de kb. ilyenekre kell számítani szerintem mindenhol, az én meglátásom szerint nem nagy elvárások, főleg aki ebben a közegben mozog.

Többről nem tudok infót mondani mert nekem közbejött egy jobb meló, ezért nem hozzájuk mentem!

(u.i.: Nem kell félni a Ricsitől sem ha esetleg ő interjúztat, teljesen jó arc a srác, és normálisak voltak, nem lekezelőek.)

Remélem hasznos volt az írásom, és hajrá a többi felvételizőnek :)

2018. ápr. 11. 17:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen még lehet hogy áll a dolog és úristen mit nem adnék ha élőben láthatnám ricsit :D. Tehát akkor tényleg nem kell aggódni mert a feltételek nem olyan nagyok
2018. ápr. 11. 19:27
 8/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem nagyok a feltételek.. sok sikert akkor! :)
2018. máj. 7. 18:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) hála az égnek rengeteget játszok így nem nagyon kell hogy okom legyen aggódni.
2018. máj. 18. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!