Ti jelentkeznétek olyan helyre ahol konkrétan nem feleltek meg az állásra de az elvárasok és előnyök stimmelnek?
Szerintem arra gondol a kérdező, hogy maga a cég, ami hirdet az állást az ő profiljába vág, de nem arra a munkakörre szeretne jelentkezni, hanem csak úgy általában, ha kellene nekik valaki. (mondjuk a cég irodai asszisztenst keres, de ő valami menőmanó programozó és szívesen dolgozna ott)
Ha valóban ez a szituáció, akkor az örökigazság: "az e-mail ingyen van" - max nem foglalkoznak vele
Kb. ugyanannyi esélyed van, mintha egyáltalán nem hirdetne állást a cég.
Én csak akkor, ha munkanélküli lennék és a valóságos álláshirdetéseket (amit addig találtam) már kimerítettem.
Munkatársamat kifejezetten kiakasztotta, hogy 10-ből 5 ember nem a keresett pozícióra jelentkezett, hanem minden másra amire nem kell ember.
Ahogy írják, az e-mail ingyen van, de akkor külön keresd őket, ne az adott állásra jelentkezve. Mi is behívtunk 1-2 embert, akiknél helyben derült ki, hogy igazából nem is azt csinálnák, de szeretnék amazt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!