Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Btto 150 pesten 3 műszakos...

Btto 150 pesten 3 műszakos tényleg annyira nulla? Ismerőseim lehülyéztek

Figyelt kérdés

Tavaly május óta állástalan vagyok. Ezalatt ha nem adtam be 300 helyre életrajzot akkor egyre se. 200-ig vezettem tételesen aztán leálltam vele. Kutyának se kellettem sehova.

Most végre felvettek jan 1-el, operátori meló (magyarul biodroid bércsicska ahogy tetszik) 3 műszakos folyamatos munkarend vagyis szabad hétvége ünnepnap mint olyan ugrott, akár vasárnap is lehet meló.

Fizetés btto 150.

És mindenki hülyéz engem hogy ennyiért pesten. Még igazat is adnék nekik ha nem adtam volna be 300 helyre a papírt és lenne más. De nincs.

Tényleg annyira szar ez ennyiért? Pesten.

2018. jan. 14. 15:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mivel alkalmi munka volt, külsősként, ezért _átlagosan_ kerestünk ennyit: attól függően, hány napos volt a hónap (beleértve a munkaszüneti napokat is), hogyan jöttek ki a műszakok az adott hónapban és épp lehetett-e túlórázni.
2018. jan. 15. 20:13
 22/27 anonim ***** válasza:

"Mivel alkalmi munka volt,"

Ja hát ha alkalmi akkor meg minek hozod fel!!!

Én is csináltam már SOS alkalmi melót napi 50,000ért.

Volt ilyen is. Na de b**hatom ha iylen egy évben ha 1x akad...

2018. jan. 15. 20:31
 23/27 anonim ***** válasza:

49 évesnek: jó eséllyel nem azért nem kellesz mert 49 éves vagy (ez max egy része lehet a kifogásoknak), hanem inkább jellembéli hiányosság az oka (tudom, ezt most rossz hallani, és biztos van egy remek kifogásod, hogy miért nem igaz).

Itt már többen is próbáltak segíteni, és szinte mindig csak kifogásokkal álltál elő, a végére odatéve, hogy "hm?", mintha a válaszadóknak kellene az akadályokat elgörgetnie előled.

Én munkaadóként pont egy 50 felettit vettem fel tavaly olyan munkakörre, ahol többnyire 30-40 közöttiek dolgoznak. Ha egy jelentkezésben valaki panaszkodik ("sajnos nem kellek sehova"), azt bizony be sem hívom interjúra, mert nem akarok (és más sem) panaszkodó emberrel együtt dolgozni.

2018. jan. 16. 09:01
 24/27 anonim ***** válasza:

"49 évesnek: jó eséllyel nem azért nem kellesz mert 49 éves vagy (ez max egy része lehet a kifogásoknak), hanem inkább jellembéli hiányosság az oka (tudom, ezt most rossz hallani, és biztos van egy remek kifogásod, hogy miért nem igaz).

"

Azt az apróságot elfelejted (én is most vettem fel 50 felettit...) hogy nekem is VAN ÁLLÁSOM.

Szóval minek pofázod hogy felvettél 50 felettit... engem is felvettek. Van állásom.

Na de mi és mennyiért ez a nem mindegy.

Operátor 120-ért.

Na ez van. Amíg bírom fizikálisan egyáltalán.

2 diplomával 20 év felsőoktatásban eltöltött ledolgozott évvel 8 elemis alkeszek között állok a soron.

Na ez van.

2018. jan. 16. 10:47
 25/27 anonim ***** válasza:

" Ha egy jelentkezésben valaki panaszkodik ("sajnos nem kellek sehova"),"

Na de állj. Azért a műbarmot se játsszuk már. Csak nem gondolok hogy ezt a jelentkezésbe beleírom????

vagy akár el is mondom.

Nincs rá szükség. Be se hívnak.

Ott van az életrajzban a születési dátumom. Ránéznek és kuka. Ennyi.

2018. jan. 16. 10:48
 26/27 anonim ***** válasza:

"Volt ilyen is. Na de b**hatom ha iylen egy évben ha 1x akad..."

Hónapokig jártam folyamatosan, kvázi főállásban (napi 8 óra heti 5x).

Akkor ne írd bele az önéletrajzba a korodat.

Menj ki Ausztriába mosogatni, oda tuti felvesznek ennyi idősen is. Németül úgyis beszélsz, azt írtad korábban. Ott még egy vállalkozáshoz is összeszedhetsz kezdőtőkét és vállalkozóként senki nem nézi majd a korodat.

2018. jan. 16. 13:10
 27/27 anonim ***** válasza:

"Akkor ne írd bele az önéletrajzba a korodat. "

Te foglalkoznál olyan életrajzzal ahol még a kor a szül idő sincs benne?

Józan paraszti logika. Hát ez a csávó nem írta bele hány éves mi az csak nem öreg? Csak nem szégyelli a korát? Hát ha nem lenne öreg beleírta volna. Na akkor ez kuka.

Ez nem így menne real life?

Ne mondjuk már hogy nem.

2018. jan. 16. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!