Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Btto 150 pesten 3 műszakos...

Btto 150 pesten 3 műszakos tényleg annyira nulla? Ismerőseim lehülyéztek

Figyelt kérdés

Tavaly május óta állástalan vagyok. Ezalatt ha nem adtam be 300 helyre életrajzot akkor egyre se. 200-ig vezettem tételesen aztán leálltam vele. Kutyának se kellettem sehova.

Most végre felvettek jan 1-el, operátori meló (magyarul biodroid bércsicska ahogy tetszik) 3 műszakos folyamatos munkarend vagyis szabad hétvége ünnepnap mint olyan ugrott, akár vasárnap is lehet meló.

Fizetés btto 150.

És mindenki hülyéz engem hogy ennyiért pesten. Még igazat is adnék nekik ha nem adtam volna be 300 helyre a papírt és lenne más. De nincs.

Tényleg annyira szar ez ennyiért? Pesten.

2018. jan. 14. 15:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Te, ez még zsákfalvakban is szar lenne. Mondjuk a 3 műszakos robot minden pénzért szar. Ennek ellenére ha tényleg nem vettek fel sehova, akkor nem halsz éhen legalább.
2018. jan. 14. 16:02
 2/27 anonim ***** válasza:
nagyon rossz. sőt, nem is kifejezés
2018. jan. 14. 16:17
 3/27 anonim ***** válasza:
0%

egyatalán nem rossz sőt nicnsen olyan hogy alacson yfizetés - a fizetést a kereslet kínálat együtthatója értelmezi meg. örülj hogy nem a kommunizmusban nevelkedhettél ahol "olyan" borzasztó volt a helyzet hogy volt GARANTÁLT munkalehtőség és megfizethető lakhatás. Aki azt mondja hogy az jó, volt azt bannoljátok a fórumról.

kutyák.

2018. jan. 14. 16:43
 4/27 anonim ***** válasza:
55%
Ez pont (bruttó) 150-el több, mint amit eddig kerestél. Nyilván nem a legjobb, de munka mellett is keresgélhetsz (ha lesz valami jobb, akkor lépsz, addig meg a semminél több).
2018. jan. 14. 16:57
 5/27 A kérdező kommentje:

"egyatalán nem rossz sőt nicnsen olyan hogy alacson yfizetés "

Valóban nincs olyan hogy alacsony... kettő okból

1) aki állástalanságból jött az eddig NULLA forintot keresett ahhoz képest ez álom

2) és örök igazság: nem kötelező ez se. szabadon éhen is lehet halni

2018. jan. 14. 18:28
 6/27 anonim ***** válasza:
Milyen végzettséggel? Mert már érettségivel és közepes nyelvtudással is találni ennél jobbat multiknál.
2018. jan. 14. 20:08
 7/27 anonim ***** válasza:
Én Pesttől 20 km-re ennek több mint dupláját (kb. 320-330 bruttó) megkeresem szintén 3 műszak, betanított munka. Hasonló keresetem 3 éve volt, de ott is 2 műszakban, utána valamivel több ennél három műszakban. De mára már ott is 250-300 ezer a bruttó. Szinte mindenhol emelik a fizetéseket, mert hiába fizetnek nettóban 200 ezer Ft körül, mert hatalmas a fluktuáció. Nálunk is jönnek mennek az emberek, akikkel valamivel több mint 1 éve kezdtem kb azonos időben (olyan 15-20 ember) azok közül még jó ha 5-en itt vagyunk. Sokaknak monoton a munka, de normális végzettség és nyelvtudás nélkül mégis mit vár az ember? Ha valaki jobbat akar akkor tanulnia kell és olyan területre képeznie magát amit megfizetnek. Érettségivel semmit sem érsz, a szakmunkás oktatás a legtöbb helyen sz.r hiába folyik a csapból is, hogy annak kell menni.
2018. jan. 14. 22:23
 8/27 anonim ***** válasza:

Nekem van 2 diplomám (mindkettő bölcsész) és operátort vagyok pesten nettó 120-at kapok.

Szóval ne lovagoljunk ezen hogy érettségivel mit lehet.

És két diplomával mit lehet? Ezt?

2018. jan. 15. 08:20
 9/27 anonim ***** válasza:
Ha a 2 diploma mellé tanulj nyelvet és mindjárt jobb sorod lesz.
2018. jan. 15. 09:27
 10/27 anonim ***** válasza:

Ühüm. És úgy is hogy 49 éves vagyok?

Na ugye hogy nem ilyen egyszerű hogy tanulj nyelvet.

Német olasz angol közép. Német valaha felsőfok de megkopott.

Beszélek 3 nyelvet. És hova kellek? A sóhivatalba.

49 éves vagyok. HOva kellenék.

2018. jan. 15. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!