Btto 150 pesten 3 műszakos tényleg annyira nulla? Ismerőseim lehülyéztek
Tavaly május óta állástalan vagyok. Ezalatt ha nem adtam be 300 helyre életrajzot akkor egyre se. 200-ig vezettem tételesen aztán leálltam vele. Kutyának se kellettem sehova.
Most végre felvettek jan 1-el, operátori meló (magyarul biodroid bércsicska ahogy tetszik) 3 műszakos folyamatos munkarend vagyis szabad hétvége ünnepnap mint olyan ugrott, akár vasárnap is lehet meló.
Fizetés btto 150.
És mindenki hülyéz engem hogy ennyiért pesten. Még igazat is adnék nekik ha nem adtam volna be 300 helyre a papírt és lenne más. De nincs.
Tényleg annyira szar ez ennyiért? Pesten.
49 éves korra kiég a nyelvtanulásért felelős agyi központ vagy mi? Amúgy mit csináltál az elmúlt 20-30 évben?
Betanított melóval Pest közeli nagyvárosban kerestem havi nettó 180 körül (ok, külsősként, aminek megvannak a hátrányai), de gépkezelők pl. bőven havi nettó 200 fölött kerestek túlórákkal együtt. Egyik rokon srác érettségivel és angol középfokúval keres hárombetűs informatikai multinál havi nettó 230-250 körül, folyamatos műszakban. Egy pesti ismerősöm moziban mindenes, egy műszakos munkával ő is megkap nettó 130 körül.
Csak pár példa.
" Amúgy mit csináltál az elmúlt 20-30 évben? "
Mit csináltam? referens voltam egy állami felsőoktatási intézményben és leépítettek az intézményösszevonáskor. Ezt csináltam.
"t pl. call centereknél, SSC-knél."
Ühüm. És ugye két kézzel kapnak egy majdnem 50 éves után ugye? Nem így vannak ezek a helyek hogy 30 felett már öreg vagyok? Nem.... dehogynem.
Azt hiszed nem adtam be ezer helyre a papíromat köztük ilyen helyre is? Bakker 49 vagyok de ha 39 lennék az is bőven sok lenne.
Ha 29 akkor tán.
"Egy pesti ismerősöm moziban mindenes, egy műszakos munkával ő is megkap nettó 130 körül. "
Hát akkor ő 10-el keres többet mint én... nem 100-al , 10-el.
"Csak pár példa."
Hát példát én is tudok. Ismerősöm hazai távközlési multinál tendervezető, havi nettója 600 felett van + jutalék.
Jó és ? És akkor mi van? Üljek a helyére? Ja hogy ő 30 sincs.... ja.
"ott nyugdíjas nénik is dolgoztak, "
Az lehet-és mennyiért? Mert ez a nem mindegy....
SZarért húgyért nettó minimálbérért?
"átlagosan "
Ja ÁTLAGOSAN.... aha... Hát akkor semmi gond mert a friss KSH adat szerint a BTTO ALAPBÉR 2017 dec-ben BTTO 330.000 HUF.... ennyit keresünk átlagosan....
vagyis én is akkor.... vagy én nem is???
Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!