Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti milyen indokkal mondanátok...

Ti milyen indokkal mondanátok fel?

Figyelt kérdés
A valódi ok az, hogy kevés a fizetés, nem jók a kollégák, de legalább messze van a melóhely. :D
2018. jan. 11. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy köteles a felmondást indokolni
2018. jan. 11. 22:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell valóban indokolni, amúgy ha meg felmondasz, azt se értem, ennyit miért nem akarsz megmondani, hogy a hely nem azt adta, amire számítottál és a kevés pénzért cserébe sem a légkör nem jó, sem időben nem éri meg neked ide bejárni.
2018. jan. 11. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

miért akadály hogy megmond őszintén? Nem fogsz velük találkozni többet.

Sőt!

Ha megmondod a főnöknek őszintén a szemébe azzal nagyon sokat segítesz neki. Fontos visszajelzést adsz neki és végül lehet, hogy te fogsz változást elindítani.

No meg korrekt dolog őszintének lenni, és tökös dolog bátornak.

Én egyszer úgy mondtam fel hogy Csődbe mentem, felmondok. dátum aláírás.

2018. jan. 12. 01:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Már jeleztem egyszer a főnök felé, hogy vannak bizonyos problémáim egy-két kollégával. Az egyikkel le is ült, hogy egy kicsit moderálja már magát, mert kezdett eldurvulni a dolog. Akkor egy időre visszavett, de nemrég újból lendületbe jött. Én meg nem vagyok hajlandó eltűrni, hogy 40-es emberek úgy viselkedjenek, mint az óvodások, pláne nem ennyi pénzért.

Köszönöm a válaszokat!

2018. jan. 12. 04:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, az ilyesmi génhiba a kollégák részéről, és nagy valószínűséggel nem is fog megváltozni egyik sem.

A felmondást nem vagy köteles indokolni, és ha nem kötelező, akkor ne is tedd meg! Legalábbis írásban ne!

Szóban nyugodtan elmondhatod, hogy mi a bánatod, láthatóan a főnököd segítőkész volt már egyszer, lehet, hogy most is tud segíteni.

2018. jan. 12. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!