Ha egy nő elmegy GYES-re, akkor a munkáltatójának kell valamit fizetnie neki?
Figyelt kérdés
Miért nem szeretik felvenni a szülőképes nőket?2017. dec. 25. 21:54
11/14 anonim válasza:
"Ja, magyarázzuk csak ki, hogy miért lett szarrágó a vállalkozó,"
Szerintem meg fogadd el az igazságot, hogy van ilyen.
A szabályok meg majd be lesznek tartva, ha olyan lesz a hozzáállás(bár nyilván még egyszer nem próbál rá).
12/14 anonim válasza:
Hgyjuk már. A szülni távozó alkalmazott szívás, de az, hogy azért foglalkoztat mindenkit feketén a haverod, mert mindenki szülni megy az nagy kamu. Egyszerűen egy xarrágó adócsaló, inkább teszi zsebre a pénzt.
13/14 anonim válasza:
10-es, ha ennyire irigykedsz a vállalkozókra és szerinted ők otthon nyomtatják a pénzt kilószámra, akkor elmehetsz te is vállalkozónak. Tököm kivan az ilyen vállalkozóellenességtől. Persze, hogy a multiknak tökmindegy, hogy a hatszáz alkalmazottból tízen gyeden vannak meg táppénzen meg hazamennek hamarabb a szülői értekezlet miatt, de egy háromfős kft-re is ugyanezek a szabályok vonatkoznak.
14/14 anonim válasza:
# 13
Én nem irigykedek, kettőnk közül a vállalkozó hisztizik ezerrel, nem én, nem gondolom, hogy ez irigylésre méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!