Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezért fel lehetne jelenteni a...

Ezért fel lehetne jelenteni a főnököm?

Figyelt kérdés

Tegnap kaptam egy hívást egy munkaközvetítőtől, hogy ki lettem rúgva. A főnökömben annyi gerinc nem volt, hogy felhívjon, nem mellesleg mindenkinek elmondta, hogy kirúgott és szinte én tudtam meg utoljára az egészet.

A kirúgás oka (ha ez számít): az egyik kollégám utál engem, mivel a barátnőm is ott dolgozik, mivel én ott vagyok, nem tud bepróbálkozni nála, ezért minden hazugságot elterjesztett rólam és a főnököm hitt a pletykáknak és emiatt rúgott ki. (ezt az indokot is kollégáktól, illetve a barátnőmtől tudom).

Szerintem ez egy olyan magán dolog, amihez semmi köze sincs senkinek és legelőször nekem kellett vna elmondania, hogy mi a helyzet és meg lehetett vna beszélni, tisztázni tudtam vna magam, de így még megvédeni sem tudtam magam.

2017. dec. 19. 11:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
de az, hogy én tudom meg utoljára hogy kirúgtak vmi kitalált indokból, az is vicc... pedig 3 hónap alatt sokszor kihúztam őket a szarból, miattam nem zárták be a helyet, mert ellenőrzés előtt figyelmeztettem mindenkit, hogy mi nem oké és ezek után annyi nincs benne, hogy lehívjon megkérdezni, hogy milyen pletykák mennek rólam és ezek alapján kirúgott...
2017. dec. 20. 15:35
 12/13 anonim ***** válasza:
45%

Mi van a szerződéseden, ki a munkáltató? Ha a munkaközvetítő cég, akkor ők tehetnek ki. Velük meg egyszerűen közölte a cég, hogy már nincs rád szükség, mint kölcsönzött munkaerőre.

Hogy egy cégnél ki a közvetlen főnököd, annak semmi köze ahhoz, hogy ki a munkáltató.

2018. márc. 13. 17:05
 13/13 anonim ***** válasza:
31%
Miért emelted ki? 2,5 hónappal ezelőtt kaptál egy csomó egybehangzó választ.
2018. márc. 13. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!