Heti 5 nap akar a főnököm 12 óráztatni, nettó 165 ezerért. Ti belemennétek? Szerintem kissé kevés a pénz, de nem igényel végzettséget, és ebéd is jár hozzá.
Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 13:01
1/7 anonim válasza:
Kevés. A Tesco többet fizet, ahhoz sem kell végzettség, igaz, ebéd nincs.
2/7 anonim válasza:
Mondjuk tanuljàl valami értelmeset,piacképeset és nem fogsz 165e-ért gürcölni.
Így jàr aki nem fejleszti magàt folyamatosan.
Sajnos végzettség hiànyàban ez van,képezd magad közben.
3/7 anonim válasza:
Nem is szabályos ennyit dolgozni hosszútávon. A nettó 165 ezer meg ahhoz képest, hogy 1 hónap alatt 1,5 hónapnyi munkát kellene letolnod, annyira nem sok, 8 órára arányosítva 110 ezer forint.
4/7 anonim válasza:
Én a szart is kihajtanám belőled, fillérekért, addig amíg belemész. Amíg vannak ilyen hülyék, akik szarért-húgyért dolgoznak napi 12 órákat, addig ki kell használni.
5/7 anonim válasza:
Hagyjuk mar ezeket a kamu kerdeseket... Ha hulye vagy es belemesz, magadra vess, ennyi.
6/7 anonim válasza:
15 éve belementem. 1 évet csináltam, de nem volt életem.
Azután tanultam és folyamatosan tanulok. És most ennek a többszörösét keresem meg jóval kevesebb munkával.
Ez van. Lehet siránkozni vagy tanulni.
7/7 anonim válasza:
Akkor mar Mc Donalds..meg az is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!