Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan legyek jó szolga?

Hogyan legyek jó szolga?

Figyelt kérdés
Eddig minden létező munkahelyemet pár hónap után ott hagytam, mert összevesztem a főnökséggel. Az egyetemet és a tanfolyamokat is ott hagytam az utolsó vizsgák előtt, mert szintén összevesztem a vezetőséggel. Úgy veszem észre nincs meg bennem az a szolgalelkűség, mint a magyarok többségében. Hogyan tudok ezen változtatni?

2017. okt. 14. 14:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Majd a csicskáztatód megtanít rá az utcán, emiatt ne aggódj.
2017. okt. 14. 14:54
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Aranyos ahogy az élhetetlenségedből próbálsz meg erényt kovácsolni. :D
2017. okt. 14. 14:54
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Ez nem szolgalelkűség, csak csapatban való munka. Van egy vezér, és azt kell csinálni, amit mond.

Minden normális cég erre épül, nem magyar sajátosság ez.

Ha erre nem vagy képes, nem tudsz hasznot hajtani, és olyanra ezen a világon alkalmazottként nincs szükség.

Ha viszont, mindent jobban tudsz, alapíts vállalkozást, hátha jobb főnök leszel, csak valószínűleg a zsebedben nincs egy árva peták se, ötleted sincs, így ide jössz oltani, hogy rajtad kívül mindenki h*lye.

Az okos ember az, aki felismeri mikor kell úgy viselkedni, mint a többiek, és mikor kell kiállni a sorból.

A buta, meg veri a mellét, hogy nem áll be a sorba, és aki beáll, az meg buta.

Na vajon te melyik vagy?

2017. okt. 14. 15:46
 4/12 anonim ***** válasza:
58%
Kezdesnek szedd fel a diot az utcakban
2017. okt. 14. 17:33
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
Belőled nem a szolgalelkűség hiányzik, hanem az értelem...
2017. okt. 14. 19:06
 6/12 anonim ***** válasza:
17%
Nem vagy szolgalelkű. Az ilyenekből sohasem lesznek jó szolgák. Nem is erre valók. Valakinek irányítania vagy különcködnie is kell.
2017. okt. 14. 22:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyetemet és a tanfolyamokat is ott hagytam az utolsó vizsgák előtt, mert szintén összevesztem a vezetőséggel."---erre nagyon kíváncsi lennék, hogy hogyan sikerült ezt összehoznod?

Nekem mint egyetemi alkalmazottnak nincs lehetőségem találkozni a vezetőséggel, levelekre sem reagálnak semmit, de veled egy egyszerű diákkal leállnának veszekedni...

2017. okt. 15. 10:57
 8/12 anonim ***** válasza:
29%

@22:08

Csak az irányítók soha nem azokból az élhetetlen lúzerekből lesznek mint a kérdező...

2017. okt. 15. 11:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Így van.

Adott szituációban az van, hogy van egy érettségizett ember. Az érettségi semmit nem ér, azzal gyári szalagmunkára lehet elmenni alapból, minden máshoz már küzdeni kell. De mivel úgyis kirúgatja magát mindenhonnan, marad az utcán éhenhalás.

Majd dobok egy huszast arra jártamban, ha jó kedvem lesz és nincs összehugyozva a környéke.

2017. okt. 15. 11:39
 10/12 A kérdező kommentje:

Na én is jó helyen teszem fel a kérdést. :D

Kár ezért az oldalért. Régen sokkal komolyabb volt.

De úgy látszik egy viccoldal lett belőle.

2017. okt. 15. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!