Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan ne legyek madár?...

Hogyan ne legyek madár? Hogyan viselkedjek úgy, hogy ne nézzenek már csicskának?

Figyelt kérdés

Mindig segítenék aki csak kére, és ezért rám is telepszenek az emberek.

De elküldeni se akarom mindet hogy nem vagyok madár!

Hogy kell úgy viselkedni, hogy segítek is, de nem fogom mindenki helyett megcsinálni a dolgokat?

Nem vagyok csicska! De nem akarom, hogy azt mondják, hogy szmét vagyok, mert engem semmire nem lehet megkérni!

2013. dec. 12. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:

én annyit segítek másoknak, amennyi még nekem nem kifejezetten hátrányos.

Szívesen fáradok más kedvéért, még néha úgy is, ha nem kéri (sőt talán úgy szívesebben). Amitől már rosszul érzed magad, azt ne csináld.

Szerintem ez nem objektív dolog, csak érzed, hogy mi az, ami még belefér. Illetve az emberek közt kell szelektálni... hogy ki az, akinek tényleg segítségre van szüksége és ki az, aki csak lusta megcsinálni a saját dolgát.

2013. dec. 12. 18:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha leírtad a kérdést magyar nyelven majd szólj.
2013. dec. 12. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!