Mi kell ahhoz hogy nanorobot fejlesztő legyek?
Figyelt kérdés
Úgy értem milyen végzettség kell hozzá vagy milyen egyetemre kell járni (ha nincs konkrétan ilyen) mi az ami a legközelebb áll hozzá? És hol lehet ilyen munkalehetőséget találni?2017. szept. 28. 14:47
2/6 A kérdező kommentje:
A műszakit kösz. A második kérdést úgy értettem hogy gondolom nem fogok túl sok ilyen álláshirdetést látni. Hogy lehet ilyen munkaadót találni?
2017. szept. 28. 21:49
3/6 anonim válasza:
A műszakin nyilván erről is tudnak valamit mondani.
Azért arra kérnélek, hogy legközelebb a megfelelő kategóriába tedd a kérésed. Különben még azt hiszik a válaszolók, hogy túl felületes vagy ehhez a feladathoz.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy került ide. Úgy emlékszem a számítástechnika-egyébhez tettem
2017. szept. 29. 20:09
5/6 anonim válasza:
Nem, hanem a tudomány/egyéb-be.
Ez nem tudományos kérdés, hanem képzés, vagy karrier.
6/6 anonim válasza:
BME bionika, biorobotika szak, meg az se árt ha van a családban "Soros" rokon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!