Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan dolgozzam a szakmámban...

Hogyan dolgozzam a szakmámban ha sehová sem vesznek fel?

Figyelt kérdés

Pénzügyi- számviteli ügyintéző okj-m van, nem rég végeztem és angolul, németül beszélek. Ezekkel semmilyen irodista melót nem találok mert minden vállalkozás vagy diplomásokat keres vagy 2-3 év tapasztalattal rendelkezőket. Hogy a nénikémbe legyen több éves tapasztalatom ha sehová sem vesznek fel? Most húzzam le a klotyón a papírjaimat és menjek ki Ausztriába takarítani, vagy esetleg gyárba melózni? Nem hiszem el, hogy egy kis számítógépen való pötyögéshez már szivárványt kell sz*rnia az embernek. :/

Ti mit gondoltok? Mit tanácsoltok?

23/N

2017. szept. 12. 15:53
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mindkettő középfokú :)
2017. szept. 12. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:

BIG4 cégeknél próbálkoztál? Pwc, Deloitte, EY, KPMG?

Igaz, alapvetően ők is friss diplomásokat vesznek fel, de ahol én vagyok ott van lehetőség munka mellett elvégezni az egyetemet.

Persze ezek budapesti cégek, de ha nagyon dolgozni szeretnél, be kell vállalni a költözést is akár.

Ha jó az angolod és elhivatott vagy a szakma (számvitel) iránt simán felvesznek.

Amúgy valóban már munkát kellett volna vállalni a suli mellett is. Nappalira jártam én is, de mindig akadt pár hónapos aktatologatós meló valahol.

2017. szept. 13. 10:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem azt kérdeztük, középfokú-e, mert az senkit nem érdekel.

Hanem hogy tudsz-e folyékonyan beszélni akár félóráig is, arról, ami munkádhoz kapcsolódik.

2017. szept. 15. 14:54
 14/14 anonim válasza:
Sajnos én is ugyanebben a helyzetben vagyok... Ügyviteli szakirányú "Adat kezelői" szakképesítésem van, de sehol sem tudok vele elhelyezkedni, mert nincs érettségim... 22/F
2018. szept. 5. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!