Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szeretnék kiköltözni angliába,...

Péter002 kérdése:

Szeretnék kiköltözni angliába, és szakmámban elhelyezkedni ami környezetvédelmi szaktechnikus, ügyintézési résszaképesítéssel. A kérdés maga az lenne, hogy mennyi lehet angliában ennek a szakmának a jövedelme?

Figyelt kérdés
A válaszadók legyenek szívesek valós vagy olyan számokat mondani ami reális, ne hasraütve mondani 1 számot, köszönöm.

2017. máj. 22. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Minimálbér és nem a szakmádban fogsz dolgozni.
2017. máj. 22. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
ezzel a képesítéssel minimálbér jut. nem épp olyan szakterület ez, amire akkora igény lenne. ha van is, helyieket vesznek fel, helyi végzettséggel, tapasztalattal. ha IT-s, pénzügyes, marketinges, orvos, ápoló lennél, az könnyen hasznosítható Angliában is. Vagy ha szakmunkás lennél, akkor is. így azonban marad a klasszikus bevándorló meló
2017. máj. 22. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért egy fontos kérdés kimaradt: milyen szinten beszélsz angolul? Merthogy a környezetvédelemhez nem csak általános angol tudás szükséges, hanem szakszavak, stb.

Magas szintű szakmai angol tudás nélkül tényleg csak más jellegű munkákra lenne lehetőséged, ahogy már előttem is írták.

2017. máj. 23. 06:59
 4/5 A kérdező kommentje:
14 évet tanultam angolt, előrehozottan tettem érettségit belőle és idén nyelvvizsgát is szeretnék, mellesleg majdnem csak, hogy anyanyelvi szinten tudok beszélni, írni, olvasni. 1 fontos dolgot kihagytam, hogy ez a szakmám mellé szeretnék 1 minősített hegesztőt okj-n tenni védőgázas és AVI hegesztésből minősítve.
2017. máj. 23. 23:54
 5/5 A kérdező kommentje:
illetve tanultam 2 évet szakmai angolt is.
2017. máj. 23. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!