Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet azt feldolgozni,...

Hogyan lehet azt feldolgozni, hogy ha az embert sehova se veszik fel, így örök-munkanélkülivé válik?

Figyelt kérdés
2017. szept. 12. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
2017. szept. 12. 14:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Ezekhez semmi közöm.

Ja, nem vagyok balázska.

Kérdéseket köszi, legalább megnézhetem a válaszokat. :D

Ha meg az előző kérdéseket egy ember rakta fel- örülj, hogy te nem olyan nyomoronc helyzetben vagy.

2017. szept. 12. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Válaszom az, hogy akit sehova nem vesznek fel, az azt csakis magának köszönheti.
2017. szept. 12. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
83%

Stadler Józsefnek, a juhásznak 6 elemije volt, ő is feldolgozta és valószínű nem is lenne diplomás alkalmazott.

Vagy ha kedved van hozzá, egy tanyán gazdálkodó is lehetsz. Én mérnökként is azt tervezem. Már csináltam a szülői gazdaságban és tréfásan úgy szoktam mondani hogy parasztként is nagyobb úr voltam mint mérnökként.

Vagy elmész a világ egyik aranymezejére fémdetektoros aranyásónak, ahogy például ez az ifjú pár is tette:

Gold Prospecting Leonora - Western Australia

https://www.youtube.com/watch?v=IXSUlVFockk

3 hét alatt 63 gramm aranyrögöt szedett össze, ami a színarany mai árfolyamával számolva: 11 000 Ft/g × 63 gramm = 693 000 Ft.

A nap végén a pár arcáról nem az olvasható le hogy milyen jó lenne egy magyar iskolában tanulni majd havi 150 ezerért gályázni:

[link]

2017. szept. 12. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Tegyél feljelentést !
2017. szept. 12. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Nem dolgoznám fel sehogy, mert nem is törődnék bele ebbe az állapotba.
2017. szept. 12. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Van erre egy megoldás, ha sehova nem veszik fel, alapitson magának céget. Sokan igy kezdték, aztán te veszel alkalmazotatt. Fene sem érti elmész bejelentett biztonsági őri munkára, be vagy jelentve . 6 honap mulva felveszel kölcsönt, akkor már ad a bank. és csinász saját vállalkozást amit tanultál szakmádban. Ha jó vagy, akkor a pénz is megtérül 2-3éven belül. HA rosszul megy, akkor ugy kell cinálni hogy jó menjen. Vagy egyéni vállalkozás. És stb. CSak ki kell váltani,
2017. szept. 12. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!