Ha eddig nem vettek fel sehová, akkor most miért vennének?
Figyelt kérdés
53 sikertelen állásinterjúm volt már. Munkerő hiány alakult ki a jogászpiacon?2017. júl. 26. 17:29
1/12 anonim válasza:
Akaszd már fel magad te hülye troll.
2/12 anonim válasza:
Én se vennék fel egy hisztis trollt :D
3/12 anonim válasza:
akkor baj lehet veled, nem tudod eladni magad. Nálam eddig mindig 1-2 interjú után már fel is vettek...
4/12 anonim válasza:
Nincs munkaerőhiány a jogász piacon. Fizikai és szakmunkáknál viszont van.
5/12 Estádio de Felchút válasza:
Nem fognak felvenni. Amúgy a prosti bizniszt tolod még?
6/12 A kérdező kommentje:
#5: Igen.
2017. júl. 26. 19:40
8/12 anonim válasza:
Bíróságon dolgozom, 5 titkárt kell felvennünk, hogy 2 megmaradjon. Add be a paksamétádat a közeli törvényszékre és hátha.
9/12 A kérdező kommentje:
"Bíróságon dolgozom, 5 titkárt kell felvennünk, hogy 2 megmaradjon."
Ez alatt mit értesz? Felmondanak? Miért mondanak fel?
2017. júl. 26. 20:53
10/12 anonim válasza:
Igen, ők mondanak fel (persze nem mindenki, meg jól is keresnek), de ne kérdezd az okát, nem tudom, mert gazdaságis vagyok. Oda szinte lasszóval keresik az embert. Ha nincs még szakvizsgád, fogalmazó is lehetsz, versenyvizsgát kell tenni a felvételin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!