Hádánál hogyan zajlik egy állásinterjú, mit vigyek magammal, milyen ruhában menjek?
Első voltam és bocs, hogy poénkodtam.
Szerintem kicsit túlöltözni nem ciki, sokkal jobb mint alul öltözni.
Szerintem a saját stílusodnak megfelelően öltözz, egy fokkal csinosabban mint ahogy hétköznapokon.
Én bementem, volt egy másik csaj is aki szintén interjúra jött. Kb. 20 percben elmondtak minden dolgot amit tudni kell a munkakörröl, fizetés, szabadság, szünetek stb közben kérdezni is lehetett. Aztán külön leinterjúztattak. Az önéletrajzomban lévő dolgokra kérdeztek rá (pl.: én vidéken jártam középsuliba, és megkérdezték hogy most Pesten lakom e...) valamint ismét ismertették a munkakört, az azzal járó feladatokat, és hogy ezeket tudom e vállalni (pakolás, vállfázás, péntárkezelés, árucsere előtti nap egész nap monoton vállfázás stb...). Ezen kivűl pár kérdés "Szerinted mi tesz valakit jó eladóvá?", "Hogyan segítesz a vásárlónak, milyen kérdéseket teszel fel neki ha ruhát szeretnél találni neki..." stb. Aztán egy héten belül értesítenek, mondjuk engem már 2 órára rá felhívtak hogy sikeres volt az interjú. Most fogok kezdeni, így kíváncsi leszek milyen lesz a tényleges munka, eddig korrektek, és segítőkészek voltak, de gondolom ez üzletenként változó.
Utolsó!
Ott dolgozol még? Most megyek probanapozni én is. Mennyire hosszú egy munkanap, unalmas? Itt 7.45-18.15ig kell bent lenni. Az egy órás kaja szünet tényleg 1 óra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!