Zana999 kérdése:
A kérdésem a következő hogy 3napja mondtam fel és probaidön voltam bérpapirt, kilepesi papirt megkaptam indokolnom nem kelett, és semmit se mondtak szerintettek a fizetésem mikorra várhato?
Figyelt kérdés
Menyi idő alatt èrkezik meg ès meddig szabàlyos#fizetés #utalày
2017. aug. 1. 11:26
1/7 anonim válasza:
Elvileg a kilépő papírokkal együtt meg kellett volna kapnod, de a törvény az utolsó munkában töltött naptól számítva 5 munkanapot ír elő.
2/7 A kérdező kommentje:
Banszàmlàmra utalnak ugxanugy vagy szemelyesen ès ha 5 napon belül nem küldik mègsem?!?
2017. aug. 1. 11:49
3/7 anonim válasza:
Így van, 5 munkanap. Ha minde más papít megkaptál, még bérpapírt is, akkor sztem nncs okod aggódni, fizetni fognak. Ha esetleg így hó elején van fizetés (párom pl 3-a körül szokott kapni), akkor lehet, nem indítanak külön utalást, és csütörtök-péntek felé megkapod. Ha jól számolom, csütörtök pont az ötödik nap.
4/7 anonim válasza:
Ugyanoda utalják, ahova a fizukat is. Ahogy belépéskor megállopdtatok.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen jòl szàmolod csak nàlunk az utalàs 8-9èn töetènik ès mindenem bevontàk ugye a bèrletemet is mert nem helyben vègeztem a munkàm ès lenne màs munka lehetősèg ès ez miatt most sakkban àllok ès nemtudom hogy most mèg utaljàk szàmlàmra vagy szemèlyesen fognak behivni èrte?!
2017. aug. 1. 11:55
6/7 anonim válasza:
Ha egyénként utalni szokott a cég, akkor ez az utolsó fizuval sem lesz másképp. De ha már a kilépőpapírjaid is megkaptad, mi az akadálya az új munkának?
7/7 anonim válasza:
Nem értem mi bajod van, felmondtál, 5 nap múlva fizetnek, valószínű megkapod, papírokat megkaptad, mindenki happy, mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!