Gyes lejárta után regisztráltam munkanélküliként, de ma megkaptam a cégtől az elszámolási papírokat ahol azt írják hogy május végéig felmondási időn vagyok?
hogy tudtak regisztrálni, ha felmondási időn vagy, vagyis nem lehetnek nálad a kilépő papírjaid?
hogy lehetsz felmondási időn, ha a kilépő papírok nálad vannak, amivel regisztráltál a munkanélkülire?
De igen gond! Akkor most AZONNAL fel kellene hívnod a Munkaügyi Központot, ahol regisztráltál és közölni velük, hogy most tudtad meg, hogy még felmondási időn vagy. stb.
Minél hamarabb intézd el, mert a végén "Rád verik", hogy csalni akartál és 2 helyről akarsz pénzt kapni.
komolyan, néha nem értem, miért nem lehet azt a telefont felemelni és az illetékes helyen intézni a dolgot. Bocs kérdező, de sokkal egyszerűbb lenne a Te életed is, ha rögtön ott kezdenéd az intézkedést és nem itt.
Egy másik kérdésben meg már napok óta tipródik valaki a szerzői jogokról, ahelyett, hogy felemelné azt a telefont és 2 perc alatt pontos választ kapna (áááá, nagyon nem értem smiley)
Annyira azért nem gond....)
A munkaügyi központ nem fog addig ellátást megállapítani, és folyósítani sem, amíg azokat a papírokat nem kapja meg, amelyek annak megállapítására szolgálnak.
Tehát nem kell rohanni, ha Te ráérsz, akkor ráér a papírok leadása a megszabott határidőben is.
Ugye azért azt senki nem gondolja, hogy a Központ hasra üt és folyósít? Az egy más dolog, hogy már regisztrált álláskeresőként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!