Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy pizzafutár jelenleg...

Egy pizzafutár jelenleg mennyit keres vidéken?

Figyelt kérdés
Konkrétan Gyöngyösön érdekelne de más is szóba jöhet. Hogy működik a dolog? Van ahol autót is biztosítanak van ahol nem.Mindkettő opció érdekelne. Mennyit kell kb dolgozni egy hónapban és mennyi a nettó egy hónapban?
2017. júl. 10. 09:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Általában nem a fizetésből élnek, hanem a borravalóból. Szóval ne számíts nagy havi fix fizetésre.
2017. júl. 10. 09:36
 2/3 anonim ***** válasza:
80k körül + tip
2017. júl. 10. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Üdvözletem!

Gyöngyösön? Hm... Kapásból ott van a MealBox. Céges autót biztosítanak, napi fizetés 5000, erre jön még rá a borravaló. Hogy étkezést biztosítanak-e a futároknak, azt nem tudom. A Füzesabonyinál nem. Illetve az a napi 5000 is kicsit sántít, mert nem vagyok benne biztos, hogy ott is annyi lenne a napi. Nem napi fizetés van, hanem 5 és 10.-ike között. Addig minden nap csak a borravalóra támaszkodhatol. Ami nem biztos, hogy feltétlenül megéri. Bár nem tudom, hogy Gyöngyösön mi a pálya, ott még nem voltam, csak Füzesabonyban, meg Hatvanban. :D Nézz utána.

Szép napot!

// Egy pizzafutár

2017. júl. 12. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!