Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pizzafutár szeretnék lenni a...

Pizzafutár szeretnék lenni a nyáron, de félek motorozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nyáron szeretnék valami nem monoton munkát csinálni, gondoltam elmegyek pizzafutárnak, de nincs motorom és még motorozni is félek. El lehet mondani ezt a főnöknek, hogy ez a bajom?

Mindenképp valami futáros sofőrködős munkát szeretnék így suli után, de nagyon ilyen nincs. Autóval elég jól bánok, szerintem, de igazán nem alkalmaznának sehol futárt kivéve mert 1.5 éves jogsim van.

2017. máj. 30. 19:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
El lehet... Fel fog ajánlani egy munkát a konyhán.
2017. máj. 30. 19:29
 2/12 A kérdező kommentje:
á, élelmiszer minőség ellenőrnek tanulok, esélytelen :D :D
2017. máj. 30. 19:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

ki a francot érdekel, hogy minek tanulsz, tésztát lapít, 10 forintos vízzel fellögybölt paradicsomszósz ráken, gépsonka és hasonló minőségi összetevő rászór, a végén tehenet sosem látott ipari tömbsajt reszelék...

Ennyi a konyhai munka, ha nem tetszik, lehet menni máshova, ha okoskodsz lehet menni máshova.

Fogalmad sincs, hogy hogyan működnek ezek a helyek mi? (főleg nyáron, amikor millió másik diák is hasonló helyeken akarja megkeresni a betevőt)

2017. máj. 30. 19:36
 4/12 A kérdező kommentje:

Jólvan, nyugi, nem kell a balhé. Próbáltam rávilágítani, hogy nem lenne nekem túl kellemes látni, hogy hogyan készül az élelmiszer ilyen helyeken. Mesélték, hogy volt olyan, 4 éve lejárt kukoricát tettek a feltétre romlott hús is jutott bőven, 12 ember lett szalmonellás. Nem xd.

Futárkodni szeretnék... :)

2017. máj. 30. 19:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért fontos infó az, hogy félsz motorozni, ha nincs is motorod? Azt is írhattad volna, hogy félsz repülni... De futárkodni autóval is lehet, nem?
2017. máj. 30. 20:13
 6/12 A kérdező kommentje:
ültem már motoron... ha rágondolok... uhh. Remélem autóval is lehet.
2017. máj. 30. 20:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha van autód és el lavírozóval azzal az üzemanyag pénzel amit adnak. (már ha adnak)
2017. máj. 30. 21:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Saját jármű nélkül sztem esélytelen
2017. máj. 30. 21:39
 9/12 anonim ***** válasza:

igen, elég ritka az, hogy biztosítanak járművet, de ha mégis így van, maximum motort.

pár éve, mikor szegeden megnyitott a pizza monkey, ők vettek egy smart-ot, és azt biztosították az első futároknak, de már az új futároknak ők sem adnak járművet.

meg amúgy se jobb semmivel futárkodni, mint a konyhán dolgozni.

legtöbb helyen odamész "újhúsnak", te leszel a csicska, az utolsó ember, aki majd csúcsidőben járkál esetleg, nap közben meg hajtja benn a pizzás dobozokat tök ingyen.

én 1 hónapot dolgoztam egy helyen, onnan tudom. bementünk 10-re, onnan kb délig hajtjuk a dobozokat, utána jön az ebédidő, akkor dolgozol egy-két órát, utána vagy elküldenek haza, ha nincs mit csinálni, vagy megint dobozt hajtassz, utána 5-6 felé visszamész, amikor jön a vacsoraidő...és akkor onnantól meg dolgozhatsz zárásig.

én csak címpénzt kaptam plusz a jatt...ebből fedezd az üzemanyagköltséget meg nyilván maradjon is pénzed "fizetésként".

kiviszel egy nap 10-20 címet, az nem valami jó dolog, pláne ha motorozni nem akarsz, hanem autóval mennél.

2017. máj. 30. 22:25
 10/12 anonim ***** válasza:

Itt pesten van 1-2 futár aki kocsit használ. Jellemzően 20 éves 1-es suzukik, meg még öregebb cuccok, amiket kb a ductape tart össze.

Ezeket néha a cég biztosítja, de sokkal sokkal gyakoribb, hogy a futárnak kell hoznia.

Ahogy előző írja legtöbbször címpénz van, ebből kell kihozni a benzint, az alkatrészt, és még valaminek maradnia is kellene ugye. Valószínűleg nem véletlen, hogy robogót használ minden futár, egy kocsin valami megfekszik, akkor annyit kell rákölteni, amiből 2db igénytelen 2T robogót vesz.

2017. máj. 30. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!