Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pizzafutár szeretnék lenni a...

Pizzafutár szeretnék lenni a nyáron, de félek motorozni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nyáron szeretnék valami nem monoton munkát csinálni, gondoltam elmegyek pizzafutárnak, de nincs motorom és még motorozni is félek. El lehet mondani ezt a főnöknek, hogy ez a bajom?

Mindenképp valami futáros sofőrködős munkát szeretnék így suli után, de nagyon ilyen nincs. Autóval elég jól bánok, szerintem, de igazán nem alkalmaznának sehol futárt kivéve mert 1.5 éves jogsim van.

2017. máj. 30. 19:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Pedig azt mondták jó meló.Akkor hanyagolom a témát... Köszönöm a felvilágosítást.
2017. máj. 31. 07:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez olyan "félek a magasban de ács szeretnék lenni" féle kérdés. Vagy "vak vagyok, lehetek operatőr?"
2017. máj. 31. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!