Én voltam a bunkó vagy a pizzafutár? (Borravaló téma)
Budapesti pizzériából rendeltem, kicsivel több, mint 1 óra múlva ki is hozták a langyos pizzát, amivel nincs semmi baj, honlapon 40-70 percet írnak.
Viszont a végösszeg 3080 forint volt, amire én adtam 3100 forintot és meg is jegyeztem h bocsi, most csak így tudok adni. Erre a futár mondja h állj csak meg, visszaadom azt a 20-ast... mondom hagyd a fenébe. Erre de, mert neki a telefon is többe kerül, azt nem fizeti senki, erre odaadja a 20 forintot... Gondolom ezzel akart megalázni. Mégis honnan kéne tudnom, hogy mit fizetnek neki és mit nem. Oké, hogy megcsörgetett, mikor ideért, de lementem mackóban a 2. emeletről direkt azért, hogy ne őt rángassam fel. Vagy az jobb lett volna neki? Ha 20 forintot adok, mert ennyi apróm van, akkor annyit adok, mire fel ez a bunkózás, ha nem csengetek száz forintokat?
Én is dolgoztam futárként. Sokszor adtak borravalót, mikor mennyit. Volt, hogy egy fillért sem.
De sosem álltam le bunkózni, ha valaki nem adott.
Egyébként van munkája kap fizetést. Ha megalázva érzed magad, nyugodtan szólj a feletteseinek.
Nem voltál bunkó, a futár egy tajparaszt! Nem a te problémád, hogy a munkaadó szarul fizet neki, ellehet menni árufeltöltőnek egy multihoz, nem kötelező pihe könnyű dobozokat, seggen ülve szállítani. Te igénybe vettél egy szolgáltatást aminek a tarifáját kifizetted, 3000 Ft azért nem semmi egy "lángosért", ezen az áron már 2 kiló húst is kapsz.
Többet nem rendelnék tőlük az fix..
Én az ilyenek miatt álltam rá a saját pizza sütésére. Mire kihozzák addigra megjárom a boltot, és 10 perc összedobni, még 10-20 kisütni.
Azt én is észrevettem, hogy 50 forint alatt nem is köszönnek, 100-asért már legalább elköszön, 100 felett meg jó étvágyat is kíván hozzá...
Sajnos a pizza is olyan mint az országban minden szolgáltatás, drága, szar, és te köszönd meg hogy egyáltalán megkapod.
Pizzériába megyek a pizzáért, kártyával fizetek, nincs ilyen problémám. Évente 1-szer. :-)
Családomnak kb. 4000 ft-ba kerül a pizzázás, nincs értelme, ennyiért húst lehet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!