Interjúra menni úgy, hogy a telefonban flegma volt velem?
Érdekes dologba futottam bele tegnap. Interjúra hívtak egy közepesen nagy céghez, de a telefonban elég flegma...inkább bunkó volt velem a nő. Belekötött az önéletrajzomba úgy, hogy többször elmondta az adott munkakörhöz fogalma sincs. Persze végig krákogott és a hangneme sem tetszett.
Szoktak apróbb feladatot adni néha. De most egy tág fogalomkört mondott, ami amolyan "adjon ötleteket" témakör. Kérdezem oké, konkrétabban mire, mi a cél stb. Erre nekem esik, hogy elvileg xy.munkára jelentkeztem, nekem kéne tudni... már röhögtem kínomban.
Nekem nagyon flegma volt az első benyomás a cégről...
Kozepkoru lehetett szoval ha a fonokseg azt kefelgetne...
Igen en is ugy voltam vele, hogy nem koszi, nem lehet ogy beszelni, mert egy veget kepviselsz
munkat akarsz baratom meg kell alazkodni, mosolyogj es legy keszseges, de ne nevesd ki ! es valaszolj ertelmesen a kerdeseire.
lehet, hogy o igy tesztel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!