Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mikor voltál flegma ügyintéző...

Mikor voltál flegma ügyintéző előtt a munkaügyi hivatalba?

Figyelt kérdés
És mi volt az a flegmaság?

2012. nov. 9. 05:02
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

Múlt hét kedden.

(Köszönésem nem fogadta, se mikor bementem se mikor eljöttem. Jó formán rám se nézett, bütykülte a gépét égy fogpiszkálót rágva, majd a kezembe nyomta a könyvem azt viszlát, menjj amerre látsz. De ez már nem érdekel különösebben. Megszoktam. A munkaügyiben a legfontosabb felvételikövetelmény, hogy aki ott akar dolgzoni embergyülölő legyen.)

2012. nov. 9. 07:35
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Nekem nagyon kedves,helyes ügyintézőm van,hozzá szívesen megyek :)Bár nem sokat ér, eddig nem juttatott munkához, na de ez nem az ő hibája.

Engem csak az idegesít a munkaügyön, ha sokat kell sorra várni.

2012. nov. 9. 07:48
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
1 hónapja voltam, és pont szabadságon volt az ügyintézőm, ezért másikhoz irányítottak. 50 feletti úrhölgy! volt, fél méteres műkörmökkel, bundában mert hideg volt, fél kiló sminkkel az arcán, és azzal a tipikus "gazdag vagyok, ezért lenézlek" modorral. Ha 2perccel tovább kellet volna maradnom, biztos hozzávágtam volna vmit. Gyűlölöm az ilyen embereket. Ha én normálisan beszélek vele, akkor viszont el is várom.
2012. nov. 9. 08:02
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Nekem márt volt olyan, hogy bementem fél órával az ügyfélfogadási idő lejárta előtt (ez délután fél 3kor volt, 14:30!!!), mondtam miért jöttem, erre az ügyintéző mondta, hogy jöjjek vissza máskor mert ma már nem jó. Kérdezem, hogy nem 3ig van ügyfélfogadás? De, de ő már kikapcsolta a számítógépét és ő már nem akarja újból bekapcsolni. Jöjjek vissza holnap, vagy amikor akarok, de ma már itt nem lehet ügyet intézni és ő nem tud segíteni.
2012. nov. 9. 08:03
 5/8 anonim ***** válasza:
36%

Nem járok ilyen helyekre.

De ha az első válaszoló helyében lettem volna tuti, hogy ezentúl előre köszönne nekem az ipse amíg csak él.

Olyan volt már ,hogy hivatalba,irodába beléptem és nem nagyon akart senki felnézni a gépjéből.Hát füttyentettem egy nagyot és jó hangosan bejelentettem ,hogy köszöntem,helló, mi van itt?

Valszeg azt hitték ,hogy egy "állattal" van dolguk és nagyon készségesek lettek.

2012. nov. 9. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

Az enyém viszonylag normális. Az is akinél beregisztráltam, meg az is akinél a képzést intéztem...

Az egy dolog, hogy azóta se a képzésről, se munkáról semmit nem tudok...:D

2012. nov. 9. 09:59
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Velem mindegyik kedves és normális volt.
2012. nov. 9. 20:02
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

Én az ügyintézőnél az ügyintézési sebesség rekordom megdöntésére törekszek, bár eljutottam már egy olyan pontra, amit nem hiszem tovább lehet javítani.

Sorszámomat kijelzik, odalépek az ajtóhoz stopper indít! Köszönés ügyintézőmnek aláírom a buszjegyeket odaadom neki. Ö is benne van a mókában, amíg a buszjegyeket szignóztam, a hölgyike aláírja könyvemet , bevési a kövi randi idejét. Közben válaszolok a kérdésre talált-e állást? Nem, de kerestem a honlapjukat is böngészem, legutoljára tegnap néztem! Elköszönünk, sietek ahogy birok az ajtó felé, lenyomom a stoppert 23 másodperc!

Kemény 3 év alatt sikerült ezt a rekordot felállítanom. Jelenleg szerencsére eme versenysporttól a munkám elszólít, bár kitudja mit hoz a jövő

2012. dec. 29. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!