Mikor voltál flegma ügyintéző előtt a munkaügyi hivatalba?
Múlt hét kedden.
(Köszönésem nem fogadta, se mikor bementem se mikor eljöttem. Jó formán rám se nézett, bütykülte a gépét égy fogpiszkálót rágva, majd a kezembe nyomta a könyvem azt viszlát, menjj amerre látsz. De ez már nem érdekel különösebben. Megszoktam. A munkaügyiben a legfontosabb felvételikövetelmény, hogy aki ott akar dolgzoni embergyülölő legyen.)
Nekem nagyon kedves,helyes ügyintézőm van,hozzá szívesen megyek :)Bár nem sokat ér, eddig nem juttatott munkához, na de ez nem az ő hibája.
Engem csak az idegesít a munkaügyön, ha sokat kell sorra várni.
Nem járok ilyen helyekre.
De ha az első válaszoló helyében lettem volna tuti, hogy ezentúl előre köszönne nekem az ipse amíg csak él.
Olyan volt már ,hogy hivatalba,irodába beléptem és nem nagyon akart senki felnézni a gépjéből.Hát füttyentettem egy nagyot és jó hangosan bejelentettem ,hogy köszöntem,helló, mi van itt?
Valszeg azt hitték ,hogy egy "állattal" van dolguk és nagyon készségesek lettek.
Az enyém viszonylag normális. Az is akinél beregisztráltam, meg az is akinél a képzést intéztem...
Az egy dolog, hogy azóta se a képzésről, se munkáról semmit nem tudok...:D
Én az ügyintézőnél az ügyintézési sebesség rekordom megdöntésére törekszek, bár eljutottam már egy olyan pontra, amit nem hiszem tovább lehet javítani.
Sorszámomat kijelzik, odalépek az ajtóhoz stopper indít! Köszönés ügyintézőmnek aláírom a buszjegyeket odaadom neki. Ö is benne van a mókában, amíg a buszjegyeket szignóztam, a hölgyike aláírja könyvemet , bevési a kövi randi idejét. Közben válaszolok a kérdésre talált-e állást? Nem, de kerestem a honlapjukat is böngészem, legutoljára tegnap néztem! Elköszönünk, sietek ahogy birok az ajtó felé, lenyomom a stoppert 23 másodperc!
Kemény 3 év alatt sikerült ezt a rekordot felállítanom. Jelenleg szerencsére eme versenysporttól a munkám elszólít, bár kitudja mit hoz a jövő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!