Hol dolgozzak szerintetek érettségivel?
#8 ja, csak a 2000euró az bruttó, és a szállás meg osztott ágyas és 2hetente 1x fürdő törökkel megosztani elég undorító..
ez általában le szokott maradni a hirdetésből. Sógornőm testvére pont ilyen hirdetésre kapott rá szakácsként... gondolta sok pénz.. 3 hónap után hazakullogott.
Árufeltöltès, autómosás
Vagy
Menj MÁV-osnak, tanfolyam alatt is jár fizu
Vagy közteresnek, villamosvezetőnek, rendőrnek, börtönőrnek ( most kb 6 új börtön èpül, temèrdek, több ezer emberre van szüksèg)
Ezeknek járj utána.
Beiskoláznak, mondhatni fix munkád lesz, fizu se rossz
Sok sikert! Mondjuk én sok jót nem olvastam még színházakról, de jobb lehet, mint a gyár.
Ezzel összefüggésben az 5. válaszadó vagyok, és szívesen meghallgatnám azoknak a véleményét, akik lepontoztak. Egyrészt azért, mert ez így olyan, mintha színházban bekiabálnád a színésznek, hogy "szaaaar vaaaaagy!", mindenféle indoklás nélkül, másrészről tényleg kíváncsi vagyok, hogy kinek és mi nem tetszett a hozzászólásomban. Öt variációt tudok elképzelni.
1) Valakinek nem tetszik az igazság. Nekem sem, de attól még nem az én szavahihetőségemet kell lerombolni.
2) Valaki nem hiszi el, hogy ez az igazság. Nem fogom idehívni ezeket az embereket, hogy elmondják, hogy bizony, ők is tényleg hiába tanultak.
3) Valamelyik ismerősöm magára ismert. Bocsi ebben az esetben, de anonim oldal, senki nem tudja, hogy ki vagy.
4) Valaki nem érti, hogy mi a baj azzal, hogy valaki 2, 3, vagy akárhány év tanulás után nem akar Kolompár Alehandró és Lakatos Rozalinda munkatársa lenni, nem akar két éven belül gerincsérvet szerezni, nem akar az új fiú/lány lenni, akit mindenki csicskáztat -és még röhög is rajta, mert az oklevelével is ugyanannyit ért el, mint a nyolc osztályt (két elsőt és hat másodikat) végzett félemberek-, de nem akar éhen pusztulni se. Valaki szerint ez teljesen normális dolog.
5) Valaki nem hiszi el, hogy ugyanannyit keresnek a második bekezdésemben foglalt emberek, mint a gyári munkások. Jó, lehet, hogy mondjuk húszezerrel többet visznek haza, de az még ugyanúgy nincs arányban a tanulással eltöltött évek után elvárható különbséggel.
Tudom, kérdező, hogy nem te voltál, nem is hozzád szólt a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!