Mit dolgozzak érettségivel?
-ügyfélszolgálatot nyugodtan próbáld be, oda ez elég, ha jól tudsz beszélni és bírod majd az emberek hülyeségét. Én összességében szerettem, 2 évig csináltam( ennyi elég is volt mondjuk:).
- üzletben eladó: itt volt amit szerettem, volt amit nem. Mondjuk ahol egyedül dolgoztam, az jó volt, és rengeteg időm volt tanulgatni is mellette, ha nem volt egy vásárló sem.
- szoktak keresni ilyen kiszabadulós játékokhoz/szobákhoz, meg lézerharcokhoz is játékvezetőt, itt is csak fogadni kell a vendégeket, ügyelni a játékmenetre, hogy minden rendben menjen, segítesz ha elakadnak, pénzt kezelsz max még.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Ezekre mind mehetsz érettségivel is. :)
+2 irodai asszisztens: Egyik ismerősöm most kezdte el a fősulit, és 2 éve dolgozik érettségivel irodában.
Szóval azért vannak lehetőségek bőven.
Neten a legcélszerűbb.
Profession, Szárnyas fejvadász fb-n ( itt nagyon sokat osztanak meg), esetleg jobinfo, CV online- A legnagyobb álláskereső felületek, ezeket érdemes 1-2 naponta böngészned és biztos találsz ezek között nyitott állást.
Nem bunkóság, be lehet próbálni.
De ehhez nagyon nagy szerencse kell, hogy éppen felvétel legyen sajna. :/ Szóval nem sok sanszod lesz, de természetesen nem veszítesz semmit vele, szóval nyugodtan írj nekik, sose lehet tudni. A legtöbben nem írnak vissza ( csak úgy mint hirdetett állásra való jelentkezésnél), de van aki jó fej és visszaír, a legritkább meg az, ha elteszik a jelentkezésed, hogy ha később úgy alakul.. Mindenesetre próbáld meg, persze. Nincs vesztenivalód vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!