Nettó 200. 000 Ft-ot milyen munkával, munkakörrel lehet megkeresni?

Valóban 200e-ret össze lehet szedni, sőt többet is, csak az nem mindegy, hogy milyen meg mennyi munkával.
Én Budapesten:
1)dolgoztam olyan helyen ahol a 8ból 4óra ment el munkára a többi idő beszélgetés és netezés, olyan nettó 150e -ért.
2)Kerestem nettó 300-350e napi 10 órával szabadság, hétvége nem volt, laptopról bárhol bármikor ha kellet akkor dolgozni kellet.
3) Most 300 körül vagyok de köszönöm jól, azt csinálok és akkor amikor akarok, home office is lehet, napi átlag 6óra munka, 30percre van a munkahely. és van 13 meg 14. havi (Budapest ez is)
(ui.: nem programozó, fejlesztő/informatikus vagyok)

ez a budapesten XY hűdejó, ez baromság...
Ismerek asszisztens is nettó 2k fizetéssel. Szerintem inkább a cégtől is függ, hogyan áll hozzá. Az asszisztensi ismerősöm egy jól kereső cégnél van, azért tud ennyit kapni. de én pl egy gagyi ostoba kisvállalkozásban dolgoztam 100 ra voltam bejelentve és pluszba valamennyit még hozzá mutyiztak. AÍgy is sokallták ezt a fizetést.
Szóval ez nem budapest függő.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!