Miért terjed az hogy hegesztőként hatalmas vagyonokat lehet itthon is (! ) megkeresni?
Én is megpróbálkoztam vele, szomszéd városba átjártam, minimálbérrel szúrták ki a szemem. Ok ráfogtam arra hogy pályakezdő vagyok, nincs tapasztalatom stb...
De ismerek olyat, akinek sok év tapasztalata van, minősített, külföldön nagyon jól keresett, nagyra értékelték a munkáját, a munkáltatók versengtek érte. De családi okokból haza költözött, itthon jelentkezett egy munkahelyre, és neki is minimálbérrel akarták kiszúrni a szemét.
Mert itt álomvilágban élnek az emberek.
A legjobb mikor látom h írják lehet menni Dunántúlra gyárba dolgozni szállással...csak azt nem tudják h 12 órás munka van, ami alatt nincs időd enni, inni vagy wc-zni, szállón romàkkal vagy, akik ellopják a cuccaidat, legtosszabb esetben befenyítenek és a fizetésedet is adhatod oda nekik....de a lènyeg, hogy a VAN MUNKA, CSAK AZ NEM DOLGOZIK AKI NEM AKAR. De így ki akar, őszintén?
Egy haverom informatikus céghez elintézte, hogy felvegyenek kisegítőnek, velem telepítették a gépeiket, mikor meghalt a rendszer, vagy új gépeket, progikat kapnak.
A legviccesebb az volt mikor az 59 éves fővezér behívatott, hogy megkérdezze, excelben, hogyan lehet kiíratni a szórást egy adathalmazra. Azt hittem viccel és nevettem a poénján, erre kirúgott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!