Nappali alapszakos egyetemistaként egyetem mellett mennyit lehet körülbelül megkeresni diákmunkán és heti hány órával?
Figyelt kérdés
Főként saját tapasztalatok érdekelnek, álláshirdetéseket én is tudok nézegetni2016. szept. 25. 12:33
1/4 anonim válasza:
Nem mindegy milyen szak, sem az, hogy a fővárosban dolgoznál-e vagy vidéken, milyen munkakör, stb..
Ha 500ft-os órabérrel számolsz, annyival szorozva, ahány órát tudnál dolgozni, akkor megkapod kb a fizut.
2/4 anonim válasza:
Van aki 3nap is tud dolgozni altalaban heti 2 nap kotelezo vasarnap tobbet lehet leresni szoval kb heti 15-30 kozott lehet szerintem atlag keresni de ha esti muszakot vallalsz es talalsz vmi kiraly melot akk tobbet is atlag oraber 600 es 1200kozott mozog (netto)
3/4 anonim válasza:
2# Ja igen, en Budapestrol beszelek
4/4 anonim válasza:
Bp, nem iskolaszövetkezet, hanem munkaviszony, heti 20 óra, 1390-es órabér... 80 körül kapok havonta, általában pénteken du dolgozom 8 órát, szombaton 12-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!